WhatsApp

Wilk Maszyna do Mięsa Hendi Profi Line 22 282007 - Wydajność 300 kg/h

Numer katalogowy: 282007
Dostępność: W sprzedaży
3439.00
3439.00
3370.22 3370.22 cena z kodem: NAWAKACJE
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 19.99
  • Kurier express przedpłata 29.99
Wilk do mięsa to urządzenie niezbędne w każdej profesjonalnej kuchni oraz w domu. Prezentowany model jest dedykowany wszędzie tam, gdzie liczy się wytrzymałość sprzętu, jego bezawaryjność, wydajność, a także komfort pracy. Wilk do mięsa HENDI PROFI LINE 22 spełnia te wszystkie wymagania. Swoją popularność zawdzięcza między innymi solidnej i jednocześnie prostej konstrukcji, starannemu wykonaniu, a także dużej dostępności części zamiennych i akcesoriów. Maszynka do mięsa HENDI 22 jest szczególnie polecana do restauracji, kuchni hotelowych, sklepów mięsnych, zakładów przetwórczych, dla rolników i myśliwych oraz do użytku domowego. Jeżeli chodzi o konstrukcję wilka do mięsa Hendi Profi Line 22, to jest to urządzenie o prostych rozwiązaniach technicznych, które sprawdzają się od wielu lat zarówno w profesjonalnej gastronomii, jak i w zastosowaniach domowych oraz u rolników i myśliwych, którzy wytwarzają własne produkty mięsne. Obudowa wilka do mięsa wykonana jest ze stopu aluminium, natomiast korpus, lej i pojemnik na mięso są wykonane ze stali nierdzewnej. Dzięki kąpieli olejowej, przekładnia zębata urządzenia pracuje cicho i bezawaryjnie.

PARAMETRY TECHNICZNE:

  • Moc: 1100 W / zasilanie: 230 V
  • Średnica sitka: 82 mm / otwory o średnicy 6 mm
  • Masa: 24 kg
  • Wydajność: do 300 kg/h w zależności od jakości mielonego produktu
Parametry:
Długość (mm):
430
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
250
Wysokość (mm):
510
Moc wejściowa (W):
1100
Typ opakowania:
Pudło
ProductMaterials:
Stainless steel
Jednostka zdolności produkcyjnej:
Kilogramy na godzinę
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: