WhatsApp
Brak towaru

Warnik Elektryczny Podgrzewacz Do Wody Przepływowy 8l 23l/H Hendi 240717

Numer katalogowy: 240717
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
461.00
461.00
428.73 428.73 cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
15
  • Paczkomat InPost 15
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier przedpłata 20
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Warnik do wody przepływowy 8L 23L/h Hendi 240717

Wykonany z polerowanej stali nierdzewnej z pokrywką i uchwytami z polipropylenu
Podwójne ścianki pozwalające obniżyć zużycie energii i zapobiegające nadmiernemu nagrzewaniu się obudowy, co zmniejsza ryzyko oparzeń
Automatyczne napełnianie się kotła po podłączeniu do sieci wodociągowej
Wyposażony w 2 czujniki poziomu wody
Panel sterowania z cyfrowym wyświetlaczem do sterowania i kontroli temperatury grzania
Temperatura grzania od 30°C do 100°C
Funkcja utrzymywania ciepła i automatyczne wyłączanie
Czujnik zapobiegający przepełnieniu kotła wodą
Kran wykonany ze stali nierdzewnej, z przyjemnym w dotyku uchwytem, zainstalowany na wysokości umożliwiającej umieszczenie pod nim garnka
Pokrywka wyposażona w zakręcaną blokadę i nienagrzewające się uchwyty
W zestawie wyjmowana tacka ociekowa
Pojemność 8,5 l
Wydajność 23 l/h
Parametry:
Długość (mm):
300
Programowalny:
True
Szerokość (mm):
285
Wysokość (mm):
503
Moc wejściowa (W):
2000
Średnica (mm):
220
Panel sterowania:
Cyfrowy
Waga itemu netto (kg):
4.08
Maksymalna objętość (L):
11.04
ProductMaterials:
Stainless steel;18/8 Stainless steel;PP (Polypropylene)
ProductSummary:
The Hendi Automatic fill boilers is perfect for every bar, restaurant, hotel and venue that serves large amounts of tea. When the water level drops the kettle will be refilled automatically and heated to the set temperature. The tap is installed with plenty of space to place a large pot underneath it. Available in 8.5L (240717) and 17.5L (270724). (3)
Objętość użytkowa (L):
8.5
ProductTempRangeTo:
100
Kran spustowy:
True
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: