WhatsApp

Urządzenie Do Gotowania Ryżu I Kaszy Z Funkcją Gotowania Na Parze 1,8 L Hendi 240410

Numer katalogowy: 240410
Dostępność: W sprzedaży
205.00
205.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
18
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier przedpłata 20
  • Paczkomat InPost 20
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Urządzenie do gotowania ryżu 1.8L Hendi 240410

Wydajne gotowanie ryżu w Twojej kuchni

Urządzenie do gotowania ryżu Hendi 240410 o pojemności 1,8 l to idealne rozwiązanie dla każdego, kto pragnie przygotować idealny ryż w krótkim czasie. Dzięki tej funkcjonalnej maszynie, możesz nie tylko gotować ryż, ale także utrzymywać go w cieple, co sprawia, że jest doskonałym wyborem do gastronomii oraz domowych kuchni.

W zestawie z praktycznymi akcesoriami

W zestawie z ryżowarem znajdują się miarka do ryżu, łyżka do ryżu oraz nieprzywierająca podkładka, która zabezpiecza przed przypaleniem. Dodatkowo, urządzenie może być używane jako parowar, co zwiększa jego wszechstronność. Pojemnik mieści od 4 do 10 miarek suchego ryżu, co pozwala na przygotowanie dużej porcji jednocześnie.

Łatwość użytkowania i czyszczenia

Hendi 240410 to urządzenie, które charakteryzuje się łatwym czyszczeniem dzięki wyjmowanemu pojemnikowi z aluminium. Jego pojemność wynosząca 1,8 l oraz wymiary 280 mm (średnica) x 285 mm (wysokość) sprawiają, że zmieści się w każdej kuchni. Dodatkowo, zasilanie 230 V oraz moc 700 W zapewniają szybkie i efektywne gotowanie.

Podsumowanie

Wybierz urządzenie do gotowania ryżu Hendi 240410 i ciesz się perfekcyjnie przygotowanym ryżem w swojej kuchni. Dzięki jego funkcjom, łatwości obsługi oraz praktycznym akcesoriom, stanie się niezastąpionym pomocnikiem w każdej gastronomii.

Parametry:
Długość (mm):
265
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
285
Wysokość (mm):
285
Moc wejściowa (W):
700
Średnica (mm):
280
ProductMaterials:
Stainless steel;PP (Polypropylene)
ProductSummary:
The HENDI Profi Line Rice cooker with steamer function offers switches automatically to keep warm mode after the rice is cooked. With the steam basket it can also prepare vegetables, seafood, eggs, etc.
Objętość użytkowa (L):
1.8
Kran spustowy:
False
Ilość w opakow.::
1

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: