WhatsApp

Termos 35L do transportu żywności ø380x440 | Hendi 707517

Numer katalogowy: 707517
Dostępność: W sprzedaży
635.00
635.00
590.55 590.55 cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Paczkomat InPost 15
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Jaki tani termos do żywności wybrać? Poznaj Termos 35L do transportu żywności ø380x440 Hendi 707517

Specjalistyczny, a jednocześnie ekonomiczny w zakupie termos Hendi 707517 przeznaczony dla firm cateringowych. Służy do utrzymania ciepła przewożonych potraw i płynów. Termos 35L do transportu żywności ø380x440 Hendi 707517 ma przestrzeń między ściankami wypełnioną specjalnym tworzywem izolującym, co zapewnia utrzymanie temperatury potrawy od 4 do 6 h. Obudowa termosu 707517 i jego pokrywa ze stali AISI 201 ma grubość 0,7 mm.

Budowa termos Hendi 707517

Wnętrze termosu i wnętrze pokrywki wykonane są ze stali AISI 304 o grubości 0,7 mm, polerowanej na wysoki połysk. Dwa ergonomiczne uchwyty termosu Hendi 707517, każdy mocowany siedmioma zgrzewami - służą do bezpiecznego przenoszenia. Izolowana pokrywa z uchwytem oraz wentylem odpowietrzającym dla łatwego otwierania. 

Uszczelka i łatwe czyszczenie - Hendi 707517

Profilowana silikonowa uszczelka, wyjmowana do lepszego zachowania higieny oraz  pokrywa zamykana na 6 zatrzasków poprawiają komfort użytkowania. Dół termosu wyposażony w czarną gumową obręcz mocowaną  na nakrętki (co ułatwia piętrowanie termosów) i jednocześnie zabezpiecza przed uszkodzeniem termosu lub podłoża. Możliwość piętrowania wyłącznie termosów o tej samej średnicy (z tej samej serii Hendi).

Parametry:
Kolor.:
srebrny
Wysokość (mm):
440
Średnica (mm):
380
Cecha:
36 l
Wysokość wewnętrzna (mm):
380
Waga itemu netto (kg):
9.1
Objętość użytkowa (L):
36
Średnica wewnętrzna (mm):
350
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: