WhatsApp

Szatkownica do warzyw 650 kg/h | Sammic CA-41 400V

Numer katalogowy: 1050721
Dostępność: W sprzedaży
9533.00
9533.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

SZEROKIE ZASTOSOWANIE

  • Wydajność do 650 kg na godzinę!
  • Do 70 rożnych rodzajów ciec! W ofercie dostępny duży wybór tarcz i kratek
  • Przeznaczone do produktów o różnych konsystencjach (twardych
  • warzywa korzeniowe i miękkich
  • pomidory, banany)

MAKSYMALNA WYGODA DLA UŻYTKOWNIKA

  • Boczne wyjście dla pokrojonych warzyw zapewnia lepsza ergonomie pracy nawet na węższym blacie roboczym
  • Bardzo intuicyjny elektroniczny panel sterowania
  • Krojenie produktu za pomocą tylko jednego ruchu (modele CA-31)

PROSTA OBSŁUGA I NIEZWYKŁA SKUTECZNOŚĆ!

  • Wysoka precyzja pozwala uzyskać doskonały jednolity efekt krojenia
  • Wyposażone w asynchroniczny silnik o dużej mocy

KOMFORT PRACY

  • Niezwykle ciche urządzenia wpływają korzystnie na warunki pracy oraz idealnie sprawdzają się w kuchniach otwartych, np. w hotelach
  • Poziom hałasu: <70 dB</li>

TRWAŁOŚĆ

  • Zaprojektowane z uwzględnieniem ergonomii i ciągłości pracy. Wykonane ze stali nierdzewnej oraz materiałów w pełni nadających się do kontaktu z żywnością

KONSERWACJA I HIGIENA

  • Łatwo zdejmowalna pokrywa z dociskaczem ułatwia czyszczenie

PARAMETRY:

  • Głowica szatkownicy z otworem o powierzchni 286 cm2
  • Wymiar 391x296x(H)653 mm
  • Prędkość 365 (obr./min)
  • Moc 550 W
  • Napięcie 400 V
  • Waga 21 kg
  • Średnica tarczy 21 cm
  • Wydajność 200-650 kg/h
Parametry:
Długość (mm):
396
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
391
Wysokość (mm):
653
Moc wejściowa (W):
550
Panel sterowania:
Cyfrowy
ProductViewProductGroupDescription:
The appliance is designed for chopping vegetables (delicate products in particular) and forming them so as to achieve the desired shape using a wide range of OPTIONALLY available discs and grids - possibility to obtain a range of various slices, shreds, bars, cubes, or fries. New, intuitive, electronically controlled panel. Made of stainless steel and cast aluminium, it is distinguished by its high durability and fitness for heavy-duty work. Knife design guarantees repeatable cutting. Side exit for chopped
ProductPlumberNeeded:
False
Ciężar zawartości w kg:
24
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: