WhatsApp
Brak towaru

Szafa chłodnicza 852L 600x400 INOX | Stalgast 840810

Numer katalogowy: 840810
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
7280.00
7280.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Szafa chłodnicza 852L 600x400 INOX | Stalgast 840810:

Profesjonalna szafa chłodnicza firmy Stalgast o pojemności 852 litrów posiada zarówno komorę jak i obudowę wykonaną z wyskogatunkowej stali nierdzewnej. Stal nierdzewna jest niezwykle trwała i łatwa w utrzymaniu produktu w czystości.

Wyposażenie szafy chłodniczej Stalgast 840810:

Szafa chłodnicza dostosowana jest do blach piekarniczych o wymiarach 600x400mm. W standardzie producent zamontował już 10 kompletów prowadnic pod blachy piekarnicze. Blachy nie są dołączone do zestawu.

Dane techniczne nierdzewnej szafy chłodniczej Stalgast numer katalogowy 840810:

Producent zastosował system automatycznego odparowania skroplin, co znacznie ułatwia pracę z urządzeniem. Model 840810 posiada funkcję automatycznego odszraniania, dzięki czemu nie musimy stale kontrolować stopnia zaszronienia urządzenia. Profesjonalna szafa chłodnicza firmy Stalgast posiada elektroniczny sterownik z wyświetlaczem temperatury, dzięki czemu, mamy ten parametr pod stałą kontrolą. Samodomykające się drzwi, również są parametrem, który jest istotny w pracy w profesjonalnej kuchni.

Model 840810 wyposażony jest w regulowane nóżki (+45 mm) oraz profilowany uchwyt do otwierania drzwi. Drzwi wyposażone są w zamek.

Parametry:
Katalog:
Stalgast
Wysokość - H.:
2000mm
Głębokość - D:
990mm
Szerokość - W:
740mm
Pojemność - V:
852l
Moc elektryczna:
0.33kW
Napięcie - U:
230V
Waga - M:
143kg
Temperatura max.:
+8°C
Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi:
tak
Temperatura min.:
+2°C
pojemność netto:
619l
Strefa klimatyczna:
4
Czynnik chłodniczy:
R290(95g)
Klasa energetyczna:
C
Roczne zużycie energii:
790kWh/rok
Dobowe zużycie energii:
2.151kWh/dzień

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Stalgast
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: