WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139
Brak towaru

Syfon do wody saturator 1L czarny + 20 naboi

Numer katalogowy: SA-01C_20
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
234.00
234.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
18
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier przedpłata 20
  • Paczkomat InPost 20
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Solidny syfon przeznaczony do przygotowywania delikatnie gazowanych napojów. Pozwala na szybkie przygotowanie wody sodowej oraz napojów smakowych. Znajdzie zastosowanie zarówno w kuchni osób ceniących możliwość samodzielnego przygotowania wody sodowej jak i w niewielkiej gastronomii. Przygotowanie napoju jest bardzo łatwe i ogranicza się do kilku czynności. Istotne, aby przygotowywany napój był schłodzony przed wbiciem naboju, dzięki czemu stanie się bardziej gazowany.

INSTRUKCJA:

  1. Wlej wodę do butli syfonu
  2. Nakręć dokładnie głowicę na butlę uważając, by nie uszkodzić gwintu
  3. Włóż nabój do nakrętki
  4. Ostrożnie, ale zdecydowanym ruchem wkręć nakrętkę aż usłyszysz uchodzący do butli gaz
  5. Energicznie wstrząśnij syfonem 3-4x
  6. Gotowe

DANE TECHNICZNE:

  • Przeznaczenie: dom/gastronomia
  • Materiał wykonania: Metal-Aluminium, tworzywo sztuczne
  • Przeznaczenie: Przygotowanie wody sodowej / napojów gazowanych
  • Kompaktowy rozmiar
  • Pojemność syfonu: 1l
  • Wymiary opakowania: 105x105x335 mm
  • Posiada atest
  • Mycie: delikatne detergenty używane w domu

ZALETY:

  • Umożliwia zmniejszenie użycia plastikowych butelek PET
  • Woda bez szkodliwych związków znajdujących się w plastikowych butelkach
  • Mniej śmieci
  • Możliwość przygotowania napojów smakowych według własnej receptury
  • Atrakcyjny design 
Parametry:
Kolor.:
czarny
Pojemność [l]:
1
Materiał.:
aluminium, tworzywo sztuczne
Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj

Dane producenta

ART Quick Soda
Zawiła 57
30-390 Kraków
Poland

12 299 97 77
biuro@multioffice.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: