WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139
Zamówienia w okresie świątecznym realizujemy na bieżąco. Zamów bez obaw!

Biały Syfon Do Bitej Śmietany Dekorator Hendi 0,5l Naboje W Zestawie

Numer katalogowy: 000115_588369+1
Dostępność: W sprzedaży
218.00
218.00
207.1 207.1 cena z kodem: HENDI5
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
18
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier przedpłata 20
  • Paczkomat InPost 20
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Syfon do Bitej Śmietany Dekorator  0,5L + Naboje N2O 10 Sztuk + GRATIS

Odkryj wszechstronność Syfonu do Bitej Śmietany Hendi Kitchen Line 0,5l, idealnego do przygotowania i dekoracji śmietany, kremów, sosów i musów zarówno w warunkach profesjonalnych, jak i domowych.

Uwaga! Kupując w naszej ofercie otrzymasz dodatkowy nabój N2O gratis. Dzięki niemu uzyskasz jeszcze więcej bitej śmietany w atrakcyjnej cenie.

Wysoka Jakość i Funkcjonalność

Butla i głowica wykonane z aluminium, zapewniają trwałość i łatwość w utrzymaniu czystości. W zestawie 3 końcówki dekoracyjne i szczoteczka do czyszczenia. Całość zapakowana w eleganckie pudełko - idealny pomysł na prezent.

Prosta i Bezpieczna Obsługa

Używaj z uniwersalnymi nabojami N2O dla łatwej i bezpiecznej obsługi. Syfon można czyścić wodą z detergentem, co ułatwia utrzymanie higieny.

Specyfikacje: Pojemność: 0,5l, Materiał: Aluminium, W zestawie: 3 końcówki dekoracyjne, szczoteczka do czyszczenia, Atestowany, Wymiary: śr. 80x260 mm (h).

Jak używać syfonu do śmietany Hendi 0,5l Limitowana Edycja z nabojami?

  • Odkręć głowicę od butli, następnie wlej do 0,5l schłodzonej śmietany kremówki, posłódź cukrem pudrem, zakręć głowicę na butli i wymieszaj zawartość kilkoma energicznymi ruchami
  • Wbij nabój z gazem N2O, wstrząśnij syfonem 3-4 razy
  • Jeden nabój wystarcza na około 0,5l śmietany
  • Dozuj za pomocą wybranej końcówki dekoracyjnej
Parametry:

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: