WhatsApp

Stół Roboczy 1400x600x850 Bartscher

Numer katalogowy: 307146
Dostępność: W sprzedaży
1842.00
1842.00
1786.74 1786.74 cena z kodem: JESTTANIEJ3
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Informacje o produkcie:
  • Regulacja wysokości do: 900 mm
  • Rant: -
  • Regulowana wysokość podstawy: Nie
  • Stan przy dostawie: Zespawane na stałe
  • Wersja blatu roboczego: Na całej powierzchni
  • Właściwości: Z rantem 40 mm ,Szlif Scotch Brite ,Nóżki z rury kwadratowej 40 x 40 mm
  • Nośność podstawy, maks.: 100 kg
  • Regulowana wysokość nóżek: Tak
  • Półka: Nie
  • Nośność całkowita, maks.: 350 kg
  • Głębokość powierzchni roboczej: 600 mm
  • Szerokość powierzchni roboczej: 1400 mm
  • Materiał: Stal szlachetna
  • Regulacja wysokości od: 850 mm
  • Dostępność na zamówienie: Wykonanie specjalne ,Cena katalogowa odpowiada kolejno wyższemu wymiarowi standardowemu
  • Wersja podstawy: Na całej powierzchni
  • Podstawa: Tak
  • Nośność blatu roboczego, maks.: 250 kg
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 1400.0 x gł. 600.0 x wys. 850.0 mm
  • Waga: 35,50 kg
Do pobrania:
Karta danych

Parametry:
Wysokość.:
850.0
Szerokość.:
1400.0
Głębokość.:
600.0
Materiał:
Stal szlachetna
Ważna wskazówka:
-
Właściwości:
Z rantem 40 mm ,Szlif Scotch Brite ,Nóżki z rury kwadratowej 40 x 40 mm
Stan przy dostawie:
Zespawane na stałe
Rant:
-
Szerokość powierzchni roboczej:
1400 mm
Głębokość powierzchni roboczej:
600 mm
Regulowana wysokość nóżek:
Tak
Regulacja wysokości do:
900 mm
Regulacja wysokości od:
850 mm
Dostępność na zamówienie:
Wykonanie specjalne ,Cena katalogowa odpowiada kolejno wyższemu wymiarowi standardowemu
Nośność całkowita, maks.:
350 kg
Podstawa:
Tak
Nośność blatu roboczego, maks.:
250 kg
Regulowana wysokość podstawy:
Nie
Wersja blatu roboczego:
Na całej powierzchni
Nośność podstawy, maks.:
100 kg
Półka:
Nie
Wersja podstawy:
Na całej powierzchni

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: