WhatsApp
Brak towaru

Stół Chłodniczy Przeszklony 2-Drzwiowy Agregat Po Prawej 228l Stalgast 831126

Numer katalogowy: 831126
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
4062.00
4062.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Stół chłodniczy przeszklony 2-drzwiowy agregat po prawej 228L | Stalgast 831126

Profesjonalny przeszklony stół chłodniczy o pojemności 228 litrów posiada zarówno komorę jak i obudowę wykonaną z wysokogatunkowej stali nierdzewnej. W tym modelu również blat jest wykonany ze stali nierdewnej. W stole chłodniczym zastosowano przeszklenie drzwi, dzięki czemu widzimy, jakie produkty znajdują się wewnątrz urządzenia. Komora chłodnicza ma wymiar GN 1/1.

Wyposażenie stołu chłodniczego o pojemności 228 litrów marki Stalgast

Chłodnia firmy Stalgast w swoim wyposażeniu ma 2 półki w rozmiarze 325x430mm wraz z kompletem prowadnic. Dla zwiększenia komfortu użytkowania komory chłodniczej zastosowano automatyczne i ręczne odszranianie, co znacznie ułatwia pracę z urządzeniem.

Dane techniczne stołu chłodniczego 831126 Stalgast

W urządzeniu zastosowano dynamiczny obieg powietrza, który odpowiada za równomierne rozprowadzenie temperatury wewnątrz komory chłodniczej. Stół 841036 został wyposażony w elektroniczny sterownik temperatury, dzięki czemu mamy wgląd jaka temperatura panuje w komorze. 

Izolacja z pianki poliuretanowej o grubości 50 mm odpowiada za odpowiednie uszczelnienie komory chłodniczej, dzięki czemu nie tracimy energii. 

Parametry:
Katalog:
Stalgast
Wysokość - H.:
850mm
Głębokość - D:
600mm
Szerokość - W:
1360mm
Moc elektryczna:
0.215kW
Napięcie - U:
230V
Waga - M:
108kg
Temperatura max.:
+8°C
Temperatura min.:
+2°C
Strefa klimatyczna:
4
Czynnik chłodniczy:
R290(65g)
Ilość drzwi:
2szt
Klasa energetyczna:
B
Roczne zużycie energii:
880kWh/rok
Dobowe zużycie energii:
2.41kWh/dzień
Pojemność brutto:
228l

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Stalgast
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: