WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139
W Wigilię infolinia czynna w godzinach 8-12.
Brak towaru

Schładzarka szokowa 3x GN 2/3 NANO | HENDI

Numer katalogowy: 233511
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
64970.00
64970.00
61721.5 61721.5 cena z kodem: HENDI5
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35
  • Urządzenie służące do szybkiego schładzania lub zmrażania przygotowanych potraw zgodnie z zasadami HACCP
  • Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Parownik zabezpieczony powłoką kataforetyczną pomalowany wodorozcieńczalną farbą przedmiot przy wykorzystaniu prądu elektrycznego zwiększa swoje właściwości antykorozyjne
  • Komora wewnętrzna z zaokrąglonymi narożnikami oraz łatwe dojście do wentylatorów i parownika zapewniają utrzymanie najwyższej higieny
  • Wysokiej klasy agregat chłodniczy spełnia wszelkie wymagania w zakresie standardów efektywności energetycznej
  • Szeroka gama konfiguracji urządzenia - pierwsza na rynku schładzarka szokowa przystosowana na blachy 600x400 mm, 660x460 mm, pojemniki GN 1/1 oraz kuwety na lody o wymiarach 360x165x(H)120 mm (do 4 kuwet na półkę)
  • Zoptymalizowany system przepływu powietrza w komorze ogranicza do minimum potrzebę odszraniania parownika, przez co urządzenie może pracować nawet do 8 godzin bez przerwy
  • Elektroniczny panel sterowania i kontroli danych
  • Sonda jednopunktowa w zestawie
  • Możliwość schładzania od +90°C do +3°C (90 min) lub zamrażania od +90°C do -18°C (240 min.) lub w określonym czasie bez podania końcowej temperatury
  • Funkcja wstępnego chłodzenia - pozwala na optymalizację czasu pracy

DELIKATNE CHŁODZENIE:

Idealne do produktów o delikatnej strukturze, takich jak warzywa liściaste, kremy, musy oraz bita śmietana. Temperatura jest obniżana z +90°C do +3°C w mniej niż 90 minut, dzięki czemu produkt może być przechowywany przez kilka dni.

MOCNE CHŁODZENIE:

Proces zoptymalizowany i dostosowany do produktów takich jak zupy, mięsa, większych kawałków potraw oraz potraw o twardej strukturze.

DELIKATNE MROŻENIE:

Przeznaczony do mięs, ryb, owoców i warzyw sezonowych, zakwasów i półproduktów. Produkt jest najpierw schładzany z temperatury +90°C, a następnie mrożony do temperatury -18°C w rdzeniu w czasie poniżej 240 minut, zachowując nienaruszony smak, kolor i właściwości strukturalne nawet przez kilka miesięcy.

MOCNE MROŻENIE:

W tym procesie wykorzystywana jest pełna moc agregatu do lodów, płynów, dużych kawałków potraw oraz wszelkiego rodzaju produkty, które wymagają krótkiego czasu mrożenia.

DANE TECHNICZNE:

  • Pojemność komory: 3x GN 2/3
  • W zestawie prowadnice na tace GN 2/3 wykonane ze stali nierdzewnej
  • Wydajność przy schładzaniu do +3°C: 7 kg
  • Wydajność przy zamrażaniu do -18°C: 5 kg
  • Czynnik chłodniczy: R404A
  • Izolacja o grubości 50 mm
  • W zestawie 1 ruszt GN 2/3
  • Waga: 50 kg
  • Wymiary (mm): 643x600x(H)450 
  • Zasilanie: 230 V
  • Moc: 460 W

 

Parametry:
Moc:
460
Napięcie:
230 V
Wymiary (mm)::
643x600x(H)450

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: