WhatsApp
Brak towaru

Schładzarka Szokowa Szokówka 3x GN 2/3 230V/550W Hendi 237731

Numer katalogowy: 237731
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
5667.00
5667.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Schładzarka szokowa 3x GN 2/3 230V/550W Hendi 237731

  • Do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw, zmrażania ciast, deserów, ryb i lodów
  • Obudowa zewnętrzna i wnętrze komory wykonane ze stali nierdzewnej, podstawa ze stali galwanizowanej
  • Komora z zaokrąglonymi narożnikami wewnętrznymi ułatwiającymi czyszczenie
  • 3 prowadnice ze stali nierdzewnej odpowiednie do GN 2/3
  • Izolacja poliuretanowa o grubości 60 mm, wtryskiwana pod wysokim ciśnieniem
  • Drzwi samodomykające z zawiasami po lewej stronie i uszczelką magnetyczną
  • Frontowy panel z elektronicznym sterowaniem i wyświetlaczem
  • Łatwy dostęp do kondensatora w celu czyszczenia i konserwacji
  • Manualne rozmrażanie przy otwartych drzwiach
  • Wyjmowana taca ociekowa
  • Odległość między prowadnicami: 80 mm
  • Wydajność schładzania przy 9 kg: (+65°C/+3°C) w maks. 90 min
  • Wydajność zamrażania przy 7 kg: (+65°C/-18°C) w 240 min
  • Czynnik chłodzący: R455
  • Chłodzenie wymuszone wentylatorem
  • Regulowane nóżki (do 20 mm)
  • W zestawie 2 sondy: sonda komory i sonda rdzeniowa
Parametry:
Długość (mm):
660
Rozmiar GN:
GN 2/3
Szerokość (mm):
640
Poziom hałasu (dB):
55
Wysokość (mm):
420
Moc wejściowa (W):
550
Panel sterowania:
Cyfrowy
Długość wewnętrzna (mm):
340
Szerokość wewnętrzna (mm):
363
Wysokość wewnętrzna (mm):
270
Dopasowane rozmiary:
GN 2/3
Jednostka pojemności:
Tace
Maksymalna pojemność:
3
Odległość pomiędzy tacami (mm):
80
Maksymalna objętość (L):
30
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductSummary:
The 3xGN2/3 Arktic Shock Chiller is a compact unit that perfectly fits the needs of small foodservice outlets, restaurants and ice cream cafés.
ProductTempRangeTo:
3
ProductInsulationThickness:
60
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: