WhatsApp
Szybki kontakt z Biurem Obsługi 733 130 139

Schładzarka Szokowa 3x Gn 2/3 230v/550w Hendi 237731

Numer katalogowy: 237731
Dostępność: W sprzedaży
6593.91
6593.91
6462.03 6462.03 cena z kodem: HENDI
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny

Schładzarka szokowa 3x GN 2/3 230V/550W Hendi 237731

  • Do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw, zmrażania ciast, deserów, ryb i lodów
  • Obudowa zewnętrzna i wnętrze komory wykonane ze stali nierdzewnej, podstawa ze stali galwanizowanej
  • Komora z zaokrąglonymi narożnikami wewnętrznymi ułatwiającymi czyszczenie
  • 3 prowadnice ze stali nierdzewnej odpowiednie do GN 2/3
  • Izolacja poliuretanowa o grubości 60 mm, wtryskiwana pod wysokim ciśnieniem
  • Drzwi samodomykające z zawiasami po lewej stronie i uszczelką magnetyczną
  • Frontowy panel z elektronicznym sterowaniem i wyświetlaczem
  • Łatwy dostęp do kondensatora w celu czyszczenia i konserwacji
  • Manualne rozmrażanie przy otwartych drzwiach
  • Wyjmowana taca ociekowa
  • Odległość między prowadnicami: 80 mm
  • Wydajność schładzania przy 9 kg: (+65°C/+3°C) w maks. 90 min
  • Wydajność zamrażania przy 7 kg: (+65°C/-18°C) w 240 min
  • Czynnik chłodzący: R455
  • Chłodzenie wymuszone wentylatorem
  • Regulowane nóżki (do 20 mm)
  • W zestawie 2 sondy: sonda komory i sonda rdzeniowa
Parametry:
Długość (mm):
660
Rozmiar GN:
GN 2/3
Szerokość (mm):
640
Poziom hałasu (dB):
55
Wysokość (mm):
420
Ilość w opakowaniu (2):
1
Moc wejściowa (W):
550
Panel sterowania:
Cyfrowy
Długość wewnętrzna (mm):
340
Szerokość wewnętrzna (mm):
363
Wysokość wewnętrzna (mm):
270
Dopasowane rozmiary:
GN 2/3
Jednostka pojemności:
Tace
Maksymalna pojemność:
3
Odległość pomiędzy tacami (mm):
80
Maksymalna objętość (L):
30
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductSummary:
The 3xGN2/3 Arktic Shock Chiller is a compact unit that perfectly fits the needs of small foodservice outlets, restaurants and ice cream cafés.
ProductTempRangeTo:
3
ProductInsulationThickness:
60
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: