WhatsApp

Kup taniej produkty Hendi z kodem rabatowym JESIEN24.
Tylko przez  Timer

RM | Schładzarko-zamrażarka szokowa IS 0511 5x GN 1/1

Numer katalogowy: 00016785
Dostępność: W sprzedaży
38062.55
38062.55
36159.42 36159.42 cena z kodem: ROBOT
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier 0
  • Kurier express 29.99
Pojemność: 5x GN 1/1 gł. 65 mm lub 5x EN 600 x 400 (piekarnicze); schładzanie - 25 kg /cykl; zamrażanie - 15 kg /cykl; dotykowy 9" sterujący panel HD z piktogramami / sterowanie elektroniczne; 3 intuicyjne ustawienia menu: gastronomia / piekarnictwo / cukiernictwo ; sonda potrawy: 4-punktowa; czynnik chłodniczy: R452a; FUNKCJE CHŁODZENIA: schładzanie szokowe; zamrażanie szokowe do -40°C; sterowane rozmrażanie; utrzymywanie - chłodzenie i zamrażanie; POZOSTAŁE FUNKCJE: dowolnie programowany cykl kombi; możliwość zapisania własnych programów (mniejszy ubytek wagi dzięki cyklom zaprogramowanym specjalnie dla obrabianej potrawy); HACCP real time - graficzne zobrazowanie danych na wyświetlaczu i zapisanie ich do pamięci urządzenia; wizualizacja aktualnego zużycia energii; system autodiagnostyki błędów; wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania; regulowana prędkość wentylatora i temperatury; funkcja multilevel - umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna; karta SD z filmami instruktażowymi; oświetlenie komory roboczej diodami LED; filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora (bez interwencji technika); OPCJE ZA DOPŁATĄ: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach; program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP; sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika; kółka; prowadnice na 8 blach piekarniczych EN 600x400 - 40h
Parametry:
Wymiary (mm):
790 x 778 x 850
Zasilanie elektryczne (V/Hz):
230 V / 50 Hz
Moc (kW):
0,578
Pojemność (GN):
5
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: