WhatsApp
Brak towaru

Profesjonalny młynek do kawy - elektroniczny F64E

Numer katalogowy: F64E
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
14935.00
14935.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Profesjonalny  młynek do kawy - elektroniczny F64E

  • Przeznaczony dla najbardziej wymagającego Klienta. Kontrolę pracy personelu ułatwiają elektroniczne liczniki porcji zmielonej kawy (całkowity, częściowe) na dużym i czytelnym wyświetlaczu elektronicznym dzięki, któremu nawet w najbardziej zaciemnionym barze praca staje się łatwa.
  • Dzięki systemowi mielenia „on demand" gwarancja zawsze świeżej kawy.
  • Obudowa stalowa
  • Widelec uchwytu filtra
  • Pojemnik na kawę ziarnistą: 1,5 kg
  • Żarna ze stali nierdzewnej O64 mm
  • Ilość obrotów żaren: 1350 obr./min
  • Sugerowana dobowa wydajność: do 2 kg
  • Funkcja kontroli zużycia żaren informuje o konieczności ich wymiany
  • Precyzyjne ustawianie grubości mielenia (płynna regulacja z podziałką)
  • 3 tryby mielenia:
  • Doza dla pojedyńczej kawy
  • Mielenie ręczne ciągłe
  • Doza dla podwójnej kawy
  • Regulacja porcji (dozy): czasowa
  • Dotykowy kolorowy wyświetlacz LCD pokazujący:
  • Temperaturę i wilgotność otoczenia
  • Ilość kaw przygotowanych w ciągu dnia, tygodnia oraz podczas całego okresu eksploatacji
  • Godzinę oraz datę
  • Wybrany tryb mielenia
  • Kontrolka LED informująca o pracy urządzenia (włączony/wyłączony)
  • Silnik urządzenia zabezpieczony wyłącznikiem termicznym (chroni przed nadmiernymi rozgrzaniem, interweniuje przerywając zasilanie silnika
  • Precyzyjne ustawianie grubości mielenia
  • Podajnik z wyciąganą tubą w celu łatwiejszego czyszczenia
  • A Doza dla pojedyńczej kawy
  • B Mielenie ręczne ciągłe
  • C Doza dla podwójnej kawy
Parametry:
Moc:
350
Napięcie:
230 V
Wymiary (mm)::
230x270x(H)615
Głośność pracy:
78 dB(A)

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: