WhatsApp

Syfon Do Bitej Śmietany Isi Thermo Xpresswhip Stacjonarny Stalgast 500410

Numer katalogowy: 500410
Dostępność: W sprzedaży
929.00
929.00
Filtr:
Syfony
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Paczkomat InPost 15
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Syfon do bitej śmietany iSi Thermo Xpresswhip Stalgast 500410

Jeśli szukasz profesjonalnego syfonu do śmietany, nasza oferta jest dla Ciebie. Nie musisz wydawać kilkudziesięciu tysięcy złotych na dużą maszynę do bitej śmietany. Syfon ISI Thermo Xpresswhip to doskonały kompromis pomiędzy podstawowymi syfonami do śmietany dedykowanymi do domu i małej gastronomii, a w dużą i drogą maszyną. Profesjonalny automatyczny syfon przeznaczony do bitej śmietany oraz sosówSystem zamknięty - spełnia standardy HACCP - dzięki czemu możesz bez obaw wykorzystywać go w gastronomii. 

Wykonanie syfonu ISI Thermo Xpresswhip

Butla urządzenia jest wykonana ze stali szlachetnej oraz wyposażona w podwójne izolowane ścianki. Wygodne dozowanie poprzez naciśnięcie przycisku zapewnia komfort i precyzję użytkowania. Prezentowany model z oferty Stalgast - numer katalogowy 500410, został wyposażony w antypoślizgową podstawę oraz kratkę ociekową. Silikonowa uszczelka jest odporna na wysoką temperaturę. Syfonu do śmietany można używać ze wszystkimi nabojami N2O z naszej oferty. Producent zaleca stosowanie oryginalnych naboiISI Professional.

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Katalog:
iSi
Mycie w zmywarce:
tak
Pojemność - V:
1l

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

ISi
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: