WhatsApp

Profesjonalny Stół Chłodniczy Do Pizzy 2015x795x975 Bartscher 200297

Numer katalogowy: 200297
Dostępność: W sprzedaży
9301.00
9301.00
9114.98 9114.98 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 7 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 29.99

Stół chłodniczy do pizzy G-S7T2, wyposażony w 7 szuflad na zamrożone ciasto oraz obszerną płytę roboczą z granitu, jest perfekcyjnym punktem centralnym każdej pizzerii. Składniki przechowywane w chłodzonej, 2-drzwiowej szafie są zawsze świeże i szybko dostępne.

- Odstęp pomiędzy parami prowadnic: 55 mm
- Nośność na parę prowadnic maks.: 30 kg
- Ilość szuflad: 7
- Szerokość szafki: 400 mm
- Włącznik/wyłącznik: Tak
- Nie wchodzi w zakres dostawy: -
- Wyświetlacz cyfrowy: Tak
- Ilość drzwi: 2
- Szafki chłodzone: Tak
- Chłodzenie stołu chłodniczego: Sprężarka
- Wysokość szuflady: 70 mm
- Pojemność: 360 l
- Stan przy dostawie: W stanie całkowicie zmontowanym
- Rant: 140 mm
- Napięcie: 230 V
- Zakres temperatury do: 8 °C
- Klasa klimatyczna: 4
- Regulowana wysokość nóżek: Nie
- Zakres temperatury od: -2 °C
- Materiał: Stal szlachetna ,Granit
- Głębokość szafki: 600 mm
- Materiał powierzchni roboczej: Granit
- Odparowanie wody kondensacyjnej: Tak
- Kółka skrętne: 6 kółek skrętnych, 3 z możliwością zablokowana
- Szuflady chłodzone: Nie
- Moc przyłączeniowa: 0.29 kW
- Głębokość szuflady: 620 mm
- Szuflady w standardowym formacie: 1/1 GN
- Częstotliwość: 50 Hz
- Wysokość szafki: 560 mm
- Sterowanie: Elektronicznie
- Termostat: Tak
- Szafki w standardowym formacie: 600 x 400 mm
- Zawias drzwi: Prawo ,Lewo

- Rodzaj drzwi: Drzwi skrzydłowe
- Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi: Nie
- Ilość szafek: 1
- właściwości: Możliwość optymalnego łączenia z nadstawą chłodniczą GL3-2005
- Szerokość szuflady: 415 mm
- Lampka kontrolna: Wł./wył.
- Środek chłodniczy: R290 / 0,095 kg
- Ilość par prowadnic: 9
- Regulacja temperatury: Elektronicznie
- Ważna wskazówka: Pojemniki na ciasto (600 x 400 x 70 mm) pasują do szuflady

Parametry:
Napięcie:
230 V
Materiał:
Stal szlachetna ,Granit
Pojemność:
360 l
Ważna wskazówka:
Pojemniki na ciasto (600 x 400 x 70 mm) pasują do szuflady
W zestawie:
-
Właściwości:
Możliwość optymalnego łączenia z nadstawą chłodniczą GL3-2005
Nie wchodzi w zakres dostawy:
-
Częstotliwość:
50Hz
Lampka kontrolna:
Wł./wył.
Moc przyłączeniowa:
0.29 kW
Zakres temperatury od:
-2 °C
Zakres temperatury do:
8 °C
Kółka skrętne:
6 kółek skrętnych, 3 z możliwością zablokowana
Stan przy dostawie:
W stanie całkowicie zmontowanym
Rant:
140 mm
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Sterowanie:
Elektronicznie
Regulacja temperatury:
Elektronicznie
Termostat:
Tak
Regulowana wysokość nóżek:
Nie
Ilość szuflad:
7
Szuflady w standardowym formacie:
1/1 GN
Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi:
nie
Wyświetlacz cyfrowy:
Tak
Rodzaj drzwi:
Drzwi skrzydłowe
Zawias drzwi:
Prawo ,Lewo
Środek chłodniczy:
R290 / 0,095 kg
Klasa klimatyczna:
4
Odparowanie wody kondensacyjnej:
Tak
Ilość drzwi:
2
Głębokość szuflady:
620 mm
Wysokość szuflady:
70 mm
Szerokość szuflady:
415 mm
Ilość par prowadnic:
9
Odstęp pomiędzy parami prowadnic:
55 mm
Materiał powierzchni roboczej:
Granit
Wysokość szafki:
560 mm
Ilość szafek:
1
Szerokość szafki:
400 mm
Głębokość szafki:
600 mm
Szuflady chłodzone:
Nie
Szafki chłodzone:
Tak
Szafki w standardowym formacie:
600 x 400 mm
Nośność na parę prowadnic maks.:
30 kg
Chłodzenie stołu chłodniczego:
Sprężarka

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: