WhatsApp
Brak towaru

Profesjonalny Robot Mikser Planetarny Hendi 221686

Numer katalogowy: 221686
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
1752.00
1752.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Paczkomat InPost 10
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35
    • Przeznaczony do wykorzystania w kuchniach małej gastronomii i domowych
    • Do wyrabiania różnego typu ciast, mieszania składników czy ubijania piany białek lub bitej śmietany
    • Elegancka srebrna obudowa wykonana z mocnego tworzywa
    • Pokrętło do płynnej regulacji prędkości pracy, z trybem pulsacyjnym
    • Dzieża z satynowanej stali nierdzewnej o pojemności maksymalnej 6,7 l
    • Gniazdo wolnych obrotów typu „twist fit"
    • kompatybilne z akcesoriami
    • Gniazdo szybkich obrotów
    • Przycisk otwierania ramienia umieszczony z przodu
    • Akcesoria
    • 3 narzędzia powlekane aluminium:

  • mieszadło typu „K" do mieszania

  • rózga do ubijania

  • hak do wyrabiania
    • Waga netto: 9,4 kg
    • 230V/1200W
Parametry:
Długość (mm):
410
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
295
Wysokość (mm):
350
Moc wejściowa (W):
1200
Panel sterowania:
Analogowy
Maksymalna objętość (L):
6.7
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductSummary:
Kenwood's Chef XL Elite KVL4100S multifunctional planetary mixer is a professional aid in everyday cooking. Within a couple of minutes it will manage to prepare ingredients for healthy meals and delicious desserts in small catering establishments. It not only makes meal preparation easier, but also inspires you to broaden your culinary horizons and expand your menu.
ProductPlumberNeeded:
False
Ilość w opakow.::
1

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: