WhatsApp

Profesjonalny Nóż Do Kebaba Gyrosa Do Małej Gastronomii + 2 Ostrza Hendi 267240

Numer katalogowy: 267240
Dostępność: W sprzedaży
578.00
578.00
537.54 537.54 cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Paczkomat InPost 15
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Nóż do kebaba Kitchen Line + 2 ostrza Hendi 267240

Jeśli szukasz niewielkiego noża elektrycznego do małej gastronomii, prezentowany model sprawdzi się idealnie. Solidne wykonanie sprawia, że nóż z powodzeniem może być wykorzystywany w lokalach, gdzie kebab jest dodatkiem do głównej działalności lub jako nóż pomocniczy w lokalach miejscach, gdzie kebab jest podstawą. Kompaktowe wymiary, lekka konstrukcja i cicha praca sprawiają, że nóż elektryczny marki Hendi jest popularny w takich obiektach.

Specyfikacja noża do gyrosa Hendi

  • Wydajny nóż elektryczny do krojenia pieczonego mięsa z kebaba w warunkach profesjonalnych
  • Osłona ostrza ze stali AISI 304, zapewnia bezpieczeństwo w trakcie krojenia
  • Uchwyt i obudowa silnika z antypoślizgowego tworzywa
  • Zintegrowany z obudową włącznik powrotny ON/OFF
  • Zabezpieczenie przed przeciążeniem z przyciskiem resetującym
  • Ostrzałka noża i narzędzie do wymiany ostrza w zestawie
  • Posiada atest
  • Kod: 267240

Dane techniczne:

  • W zestawie 2 ostrza wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304 (1 nóż gładki i 1 ząbkowany)
  • Średnica ostrza 100 mm
  • Wydajność: do 60 kg/h
  • Łatwa regulacja grubości krojenia w zakresie 0-8 mm
  • Prędkość: 2600 obr./min.
  • Urządzenie przeznaczone do niewielkich lokali lub jako nóż pomocniczy
  • Waga: 1 kg
Parametry:
Długość (mm):
194
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
113
Wysokość (mm):
173
Moc wejściowa (W):
80
ProductMaterials:
Stainless steel
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: