WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139

Profesjonalny Nóż Do Kebaba Gyrosa Do Małej Gastronomii + 2 Ostrza Hendi 267240

Numer katalogowy: 267240
Dostępność: W sprzedaży
641.00
641.00
628.18 628.18 cena z kodem: HENDI
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Paczkomat InPost 15
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Nóż do kebaba Kitchen Line + 2 ostrza Hendi 267240

Jeśli szukasz niewielkiego noża elektrycznego do małej gastronomii, prezentowany model sprawdzi się idealnie. Solidne wykonanie sprawia, że nóż z powodzeniem może być wykorzystywany w lokalach, gdzie kebab jest dodatkiem do głównej działalności lub jako nóż pomocniczy w lokalach miejscach, gdzie kebab jest podstawą. Kompaktowe wymiary, lekka konstrukcja i cicha praca sprawiają, że nóż elektryczny marki Hendi jest popularny w takich obiektach.

Specyfikacja noża do gyrosa Hendi

  • Wydajny nóż elektryczny do krojenia pieczonego mięsa z kebaba w warunkach profesjonalnych
  • Osłona ostrza ze stali AISI 304, zapewnia bezpieczeństwo w trakcie krojenia
  • Uchwyt i obudowa silnika z antypoślizgowego tworzywa
  • Zintegrowany z obudową włącznik powrotny ON/OFF
  • Zabezpieczenie przed przeciążeniem z przyciskiem resetującym
  • Ostrzałka noża i narzędzie do wymiany ostrza w zestawie
  • Posiada atest
  • Kod: 267240

Dane techniczne:

  • W zestawie 2 ostrza wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304 (1 nóż gładki i 1 ząbkowany)
  • Średnica ostrza 100 mm
  • Wydajność: do 60 kg/h
  • Łatwa regulacja grubości krojenia w zakresie 0-8 mm
  • Prędkość: 2600 obr./min.
  • Urządzenie przeznaczone do niewielkich lokali lub jako nóż pomocniczy
  • Waga: 1 kg
Parametry:
Długość (mm):
194
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
113
Wysokość (mm):
173
Moc wejściowa (W):
80
ProductMaterials:
Stainless steel
Ilość w opakow.::
1

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: