WhatsApp

Półka Gastronomiczna Nierdzewna Ze Stali 2-Poziomowa 100x30 Hendi 811726

Numer katalogowy: 811726
Dostępność: W sprzedaży
586.00
586.00
556.7 556.7 cena z kodem: HENDI5
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Półka gastronomiczna 2-poziomowa 100x30 Hendi 811726

  • Solidnie wykonana półka gastronomiczna przeznaczona do użytku profesjonalnego w restauracjach, pizzeriach, barach, kebabach itp.
  • Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 430
  • Półka wisząca z rantem z tyłu w wersji dwupoziomowej
  • Możliwość demontażu półki do czyszczenia (łatwe zachowanie higieny)
  • Posiada atest dla Sanepidu
  • Orientacyjne, dopuszczalne obciążenie półki wynosi 25 kg/m² (zależne od rodzaju ściany)

Meble nierdzewne do gastronomii - Hendi 811726

Jeśli szukasz profesjonalnych mebli nierdzewnych z atestem, zapoznaj się z naszą ofertą. Produkowane przez nas wyroby ze stali nierdzewnej dla gastronomii posiadają ATEST i mogą być używane w kontakcie z żywnością. Szeroki wybór gastronomicznych mebli nierdzewnych z oferty Gastroprofit pozwala na dopasowanie odpowiedniego rodzaju mebla do swoich potrzeb. Zamawiając meble ze stali nierdzewnej w naszej firmie, masz pewność, że współpracujesz z najlepszymi. Doświadczeni pracownicy działu handlowego wraz z konstruktorami pomogą dobrać stoły robocze, baseny gastronomiczne, szafy ze stali nierdzewnej, wózki gastronomiczne na wymiar, a także półki, szafki wiszące i okapy do gastronomii. Oprócz prezentowanego produktu Hendi 811726, oferujemy inne meble, w których masz pełną dowolność w kwestii wymiarów, a także wybór materiału z którego produkujemy meble (AISI 430 lub AISI 304) w zależności od wymagań.

Parametry:
Długość (mm):
1000
Status:
Produkcja na zamówienie
Atest dla Sanepidu:
Tak, deklaracja zgodności
Szerokość (mm):
300
Wysokość (mm):
600
Ilość w opakow.::
1

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: