WhatsApp
Brak towaru

Pojemnik termoizolacyjny GN 1/1 60L | CAMBRO EPP300110

Numer katalogowy: EPP300110
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
3342.00
3342.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35
    • Szczególnie przydatny dla firm cateringowych
    • Przeznaczony do bezpośredniego i pośredniego kontaktu z żywnością
    • Doskonale utrzymuje zarówno niską, jak i wysoką temperaturę dań do ponad 4 godzin
    • Nadaje się do użytkowania w zakresie temperatur od -40°C do 120°C
    • Wykonany ze spienionego polipropylenu (EPP), niezwykle odpornego na uszkodzenia mechaniczne i czynniki atmosferyczne, nie zawiera freonu, w 100% podlega recyklingowi
    • Ładowany od przodu z możliwością uchylenia drzwi do 270°
    • Skośne krawędzie drzwi ułatwiają zatrzaśnięcie pojemnika, a trwałe zasuwy umożliwiają szczelne zamknięcie drzwi
    • Konstrukcja zapewnia dodatkową przestrzeń w tylnej ścianie komory w celu umieszczenia wkładu grzewczego lub chłodzącego
    • taki układ płyty zapobiega kapaniu skroplin na tace i zapewnia równomierne rozprowadzanie temperatury w komorze
    • Wbudowana bariera kondensacyjna zapobiega wyciekowi skroplin z termoboxu
    • Ergonomiczne wbudowane uchwyty wzdłuż 4 górnych krawędzi ułatwiają przenoszenie
    • Miejsce na etykietę z opisem w drzwiach umożliwia szybką identyfikację zawartości
    • Nadaje się do piętrowania
    • Łatwy w utrzymaniu czystości
    • Nadaje się do mycia w zmywarkach
    • Spełnia wymagania prawne i higieniczne opakowania do bezpośredniego kontaktu z żywnością


    Do użytkowania z dedykowanymi wkładami (wkłady nie są dołączone):

    • Camchiller® chłodzący (CP3253443)
    • Camwarmer® grzewczy (HP3253444)
Parametry:
Pojemność (l):
60
Wymiary (mm)::
640x440x(H)475
Wymiary wewnętrzne:
535x330x(H)370

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

CAMBRO
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: