WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139
Brak towaru

Pojemnik termoizolacyjny CAMBRO Cam GoBox GN 1/1 86L

Numer katalogowy: EPP400110
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
2076.00
2076.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Paczkomat InPost 10
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35
    • Szczególnie przydatny dla firm cateringowych
    • Przeznaczony do bezpośredniego i pośredniego kontaktu z żywnością
    • Doskonale utrzymuje zarówno niską, jak i wysoką temperaturę dań do ponad 4 godzin
    • Nadaje się do użytkowania w zakresie temperatur od -40°C do 120°C
    • Wykonany ze spienionego polipropylenu (EPP), niezwykle odpornego na uszkodzenia mechaniczne i czynniki atmosferyczne, nie zawiera freonu, w 100% podlega recyklingowi
    • Ładowany od przodu z możliwością uchylenia drzwi do 270°
    • Skośne krawędzie drzwi ułatwiają zatrzaśnięcie pojemnika, a trwałe zasuwy umożliwiają szczelne zamknięcie drzwi
    • Konstrukcja zapewnia dodatkową przestrzeń w tylnej ścianie komory w celu umieszczenia wkładu grzewczego lub chłodzącego
    • taki układ płyty zapobiega kapaniu skroplin na tace i zapewnia równomierne rozprowadzanie temperatury w komorze
    • Wbudowana bariera kondensacyjna zapobiega wyciekowi skroplin z termoboxu
    • Ergonomiczne wbudowane uchwyty wzdłuż 4 górnych krawędzi ułatwiają przenoszenie
    • Miejsce na etykietę z opisem w drzwiach umożliwia szybką identyfikację zawartości
    • Nadaje się do piętrowania
    • Łatwy w utrzymaniu czystości
    • Nadaje się do mycia w zmywarkach
    • Spełnia wymagania prawne i higieniczne opakowania do bezpośredniego kontaktu z żywnością


    Do użytkowania z dedykowanymi wkładami (wkłady nie są dołączone):

    • Camchiller® chłodzący (CP3253443)
    • Camwarmer® grzewczy (HP3253444)
Parametry:
Pojemność (l):
86
Wymiary (mm)::
640x440x(H)625
Wymiary wewnętrzne:
535x330x(H)525
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: