WhatsApp
Szybki kontakt z Biurem Obsługi 733 130 139
Brak towaru

Pojemnik termoizolacyjny 22L GN 1/2 Cambro EPP280BKST110

Numer katalogowy: EPP280BKST110
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
427.71
427.71
419.16 419.16 cena z kodem: HENDI
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
  • Termoizolacyjny box z dopasowaną pokrywką szczególnie przydatny w gastronomii i cateringu, gdzie wymagana jest duża odporność na uszkodzenia mechaniczne i utrzymanie stabilnej temperatury wewnątrz pojemnika
  • Przeznaczony do bezpośredniego i pośredniego kontaktu z żywnością
  • Doskonale utrzymuje zarówno niską, jak i wysoką temperaturę dań do ponad 4 godzin
  • Nadaje się do użytkowania w zakresie temperatur od -40°C do 120°C
  • Wykonany ze spienionego polipropylenu (EPP) niezwykle odpornego na uszkodzenia mechaniczne i czynniki atmosferyczne, nie zawiera freonu, w 100% nadaje się do recyklingu
  • Ładowany od góry, co znacznie usprawnia transportowanie żywności
  • Mieści 1 pojemnik GN 1/2 o maks. wysokości 200 mm lub kilka odpowiednio mniejszych pojemników
  • Pionowe wnęki wewnątrz utrzymują pojemniki GN na miejscu oraz ułatwiają ich załadunek i rozładunek
  • System wypustek i wyżłobień na rogach pojemnika zapewnia stabilne mocowanie pokrywki i bezpieczny transport żywności
  • Grubość izolacji: 30 mm
  • Bardzo lekki
  • Ergonomiczne uchwyty i pasek ułatwiają przenoszenie
  • Miejsce na etykietę z opisem do identyfikacji zawartości
  • Nadaje się do piętrowania
  • Łatwy w utrzymaniu czystości
  • Nadaje się do mycia w zmywarkach
  • Pojemnik, pokrywa i pasek w kolorze czarnym
  • Spełnia wymagania prawne i higieniczne opakowania do bezpośredniego kontaktu z żywnością
  • Pojemność: 22,3 l
  • Waga netto: 800 g
Do użytkowania z dedykowanymi wkładami Cambro:
  • Camchiller® chłodzący (CP2632443) + adapter (EPPCTS110 lub EPPCTL)
  • Camwarmer® grzewczy (HP3253444)
  • Wkłady nie są dołączone
Parametry:
Pojemność (l):
22,3
Wymiary (mm)::
390x330x(H)316
Wymiary wewnętrzne:
330x270x(H)253
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: