WhatsApp
Brak towaru

Podgrzewacz do hot dogów - 7 rolek teflonowych | 570020002

Numer katalogowy: 570020002
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
1157.00
1157.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Paczkomat InPost 10
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Podgrzewacz do hot dogów - 7 rolek teflonowych 570020002 CookPRO

Podgrzewacz rolkowy hot dog z 7 rolkami o średnicy 25 mm i długości 450 mm oraz teflonową powłoką to profesjonalne urządzenie stworzone z myślą o barach szybkiej obsługi, food truckach, stacjach benzynowych i innych lokalach gastronomicznych.

Kompaktowy podgrzewacz umożliwia szybkie, wygodne i precyzyjne przygotowywanie apetycznych i idealnie zarumienionych hot dogów. Teflonowa powłoka zapobiega przywieraniu parówek, co ułatwia czyszczenie urządzenia.

Podgrzewacz ma zasilanie 220 V / 50 Hz i moc 1,4 kW. Jego wymiary to 585x345x410 mm, a obudowa wykonana jest ze stali nierdzewnej. Podgrzewacz hot dogów z 7 rolkami to doskonałe rozwiązanie dla lokali gastronomicznych, które chcą szybko i sprawnie serwować pyszne hot dogi swoim klientom.

Rolki do parówek - podgrzewanie hot dogów bez ryzyka przywierania

Maszyna do hot dogów przedstawiona w poniższej kategorii posiada 7 rolek, pozwalających na jednoczesne podgrzewanie. Rolki do parówek tej maszyny pokryte są teflonem, dzięki czemu mięso nie przywiera do ich powierzchni, pozostaje idealnie ciepłe i odpowiednio zrumienione - po prostu pyszne. Brak przywierania to także gwarancja higieny, tak ważnej w każdym lokalu gastronomicznym.

Maszyna do hot dogów - podgrzewa i utrzymuje temperaturę

Wydajne grillowanie parówek na maszynie do hot dogów możliwe jest dzięki dwóm strefom termostatom, które pozwalają na ustawienie niezależnych od siebie temperatur podgrzewania w zakresie do 300 stopni Celsjusza. Dzięki nim świeże parówki mogą być podgrzewane od zera, zaś gotowe - utrzymywane w stałej temperaturze i wydawane w razie zamówienia. Lampki kontrolne sygnalizują osiągnięcie ustawionej temperatury przez maszynę do hot dogów.

Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

cookPro
Kwiatowa 26
55-330 Krępice/k.Wrocławia
Poland

71 356 91 33
info@sodapluss.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: