WhatsApp
Brak towaru

Podgrzewacz do hot dogów - 7 rolek teflonowych | 570020002

Numer katalogowy: 570020002
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
1157.00
1157.00
1133.86 1133.86 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Paczkomat InPost 9.99
  • Orlen Paczka 16.99
  • Kurier pobranie 19.99
  • Kurier express przedpłata 29.99

Podgrzewacz do hot dogów - 7 rolek teflonowych 570020002 CookPRO

Podgrzewacz rolkowy hot dog z 7 rolkami o średnicy 25 mm i długości 450 mm oraz teflonową powłoką to profesjonalne urządzenie stworzone z myślą o barach szybkiej obsługi, food truckach, stacjach benzynowych i innych lokalach gastronomicznych.

Kompaktowy podgrzewacz umożliwia szybkie, wygodne i precyzyjne przygotowywanie apetycznych i idealnie zarumienionych hot dogów. Teflonowa powłoka zapobiega przywieraniu parówek, co ułatwia czyszczenie urządzenia.

Podgrzewacz ma zasilanie 220 V / 50 Hz i moc 1,4 kW. Jego wymiary to 585x345x410 mm, a obudowa wykonana jest ze stali nierdzewnej. Podgrzewacz hot dogów z 7 rolkami to doskonałe rozwiązanie dla lokali gastronomicznych, które chcą szybko i sprawnie serwować pyszne hot dogi swoim klientom.

Rolki do parówek - podgrzewanie hot dogów bez ryzyka przywierania

Maszyna do hot dogów przedstawiona w poniższej kategorii posiada 7 rolek, pozwalających na jednoczesne podgrzewanie. Rolki do parówek tej maszyny pokryte są teflonem, dzięki czemu mięso nie przywiera do ich powierzchni, pozostaje idealnie ciepłe i odpowiednio zrumienione - po prostu pyszne. Brak przywierania to także gwarancja higieny, tak ważnej w każdym lokalu gastronomicznym.

Maszyna do hot dogów - podgrzewa i utrzymuje temperaturę

Wydajne grillowanie parówek na maszynie do hot dogów możliwe jest dzięki dwóm strefom termostatom, które pozwalają na ustawienie niezależnych od siebie temperatur podgrzewania w zakresie do 300 stopni Celsjusza. Dzięki nim świeże parówki mogą być podgrzewane od zera, zaś gotowe - utrzymywane w stałej temperaturze i wydawane w razie zamówienia. Lampki kontrolne sygnalizują osiągnięcie ustawionej temperatury przez maszynę do hot dogów.

Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

cookPro
Kwiatowa 26
55-330 Krępice/k.Wrocławia
Poland

71 356 91 33
info@sodapluss.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: