WhatsApp

Płyta Grzewcza Indukcyjna Do Zabudowy 1kW 50-100 St. C Bartscher 105996

Numer katalogowy: 105996
Dostępność: W sprzedaży
927.00
927.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier express przedpłata 35

Płyta grzewcza indukcyjna do zabudowy 1kW 50-100 st. C Bartscher 105996

Płyta grzewcza do zabudowy - dzięki oddzielnemu panelowi obsługi - doskonale nadaje się do utrzymania temperatury potraw w zależności od potrzeb. Dzięki prostej obsłudze i precyzyjnej regulacji temperatury w zakresie od 50°C do 100°C idealnie sprawdzi się w ciepłym bufecie.

Specyfikacja płyty elektrycznej do zabudowy

  • Kolor: Czarny ,Srebrny
  • Detekcja garnka: Tak
  • Możliwość łączenia: Możliwość szeregowego podłączenia 3 urządzeń w 1 obwodzie elektrycznym
  • Panel obsługi: Osobno ,długość przewodu: 0,75 m
  • Lampka kontrolna: gotowość do pracy
  • Przycisk blokady (zabezpieczenie przed dziećmi): Nie
  • Częstotliwość: 50 Hz
  • Sterowanie: Elektronicznie ,Dotykowo
  • Nadaje się do zabudowy: Tak
  • Moc przyłączeniowa: 1 kW
  • Ochrona przed przegrzaniem: Tak
  • Właściwości: Możliwość wykorzystania również jako urządzenie nastolne
  • Materiał: Stal szlachetna
  • Rodzaj powierzchni grzewczej: Indukcja
  • Głębokość pola szklanego: 370 mm
  • Materiał powierzchni grzewczej: Szkło
  • Zakres temperatury do: 100 °C
  • Timer: Nie
  • Ilość stopni temperatury: 6
  • Interwały ustawienia temperatury: 10 °C
  • wydajność maks.: 1000 W
  • Wyświetlacz cyfrowy: Tak
  • Napięcie: 230 V
  • Zakres temperatury od: 50 °C
  • Regulacja w zakresie od: Temperatura
  • Szerokość pola szklanego: 320 mm
  • Liczba powierzchni grzewczych: 1
  • Włącznik/wyłącznik: Tak
  • Średnica powierzchni grzewczej: 280 mm
  • Przyłącze urządzenia: Gotowe do podłączenia
  • Wymiary: szer. 320.0 x gł. 370.0 x wys. 80.0 mm
  • Waga: 3,50 kg

Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: