WhatsApp

Płyta Grillowa Gładka 65 cm Elektryczna Bartscher A370032

Numer katalogowy: A370032
Dostępność: W sprzedaży
3443.00
3443.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 35

Informacje o produkcie:
  • Szerokość powierzchni do smażenia: 650 mm
  • Napięcie: 400 V
  • Ilość stref grzewczych: 2
  • Wersja powierzchni do smażenia: Gładkie
  • Seria: GDP
  • Strefy grzewcze osobno regulowane: Tak
  • Zakres temperatury od: 50 °C
  • właściwości: pojemnik na tłuszcz ,osłona przeciwbryzgowa przyspawana na stałe
  • Częstotliwość: 50 Hz
  • Przyłącze urządzenia: 3 NAC
  • Moc przyłączeniowa: 6 kW
  • Lampka kontrolna: gotowość do pracy
  • Materiał powierzchni do smażenia: Stal
  • Termostat bezpieczeństwa: Tak
  • W zestawie: 1 skrobak do czyszczenia
  • Tryb pracy: Elektr.
  • Typ: Urządzenie nastolne
  • Materiał: CNS 18/10
  • Głębokość powierzchni do smażenia: 480 mm
  • Zakres temperatury do: 300 °C
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 660.0 x gł. 580.0 x wys. 310.0 mm
  • Waga: 41,00 kg
Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
310.0
Szerokość.:
660.0
Napięcie:
400 V
Głębokość.:
580.0
Materiał:
CNS 18/10
Ważna wskazówka:
-
W zestawie:
1 skrobak do czyszczenia
Właściwości:
pojemnik na tłuszcz ,osłona przeciwbryzgowa przyspawana na stałe
Częstotliwość:
50Hz
Lampka kontrolna:
gotowość do pracy
Moc przyłączeniowa:
6 kW
Zakres temperatury od:
50 °C
Zakres temperatury do:
300 °C
Seria:
GDP
Wersja powierzchni do smażenia:
Gładkie
Typ:
Urządzenie nastolne
Tryb pracy:
Elektr.
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Termostat bezpieczeństwa:
Tak
Ilość stref grzewczych:
2
Strefy grzewcze osobno regulowane:
Tak
Szerokość powierzchni do smażenia:
650 mm
Materiał powierzchni do smażenia:
Stal
Głębokość powierzchni do smażenia:
480 mm

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: