WhatsApp

Płyta Grillowa Gazowa Nierdzewna 1/3 Ryflowana 2/3 Gładka Termostat Na Podstawie Otwartej D94/10sftga1/3r Diamante90 Olis Olis

Numer katalogowy: 16320093

Płyta grillowa gazowa, nierdzewna, 1/3 ryflowana 2/3 gładka, termostat, na podstawie otwartej, D94/10SFTGA1/3R, Diamante90, Olis

Dostępność: W sprzedaży
38461.00
38461.00
37691.78 37691.78 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 21 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 29.99

 

Dane techniczne:

Wymiary (S/G/W): 800x900x870 mm

Wymiary płyty: 705x660x15 mm

Moc: 21 kW

Zasilanie: Gazowe

Parametry i wyposażenie standardowe:

- Wykonanie z blachy nierdzewnej o grubości 2 mm i głębokość 90 cm.

- Powłoki zewnętrzne i nóżki ze stali nierdzewnej Britite Scotch Finish.

- Regulowana wysokość blatu roboczego, w zakresie od 840 do 900 mm

- Płyta do grillowania o grubości 15 mm całkowicie niezależna od blatu.

- Duża rynna wzdłuż całego obwodu płyty do zbierania pozostałości po gotowaniu, nachylona do przodu w celu odprowadzenia płynów do dużej szuflady.

- Duża szuflada do zbierania tłuszczu.

- Równomierna temperatura gotowania na całej płycie.

- Płyta niespawana do maszyny z optymalizacją punktów konstrukcyjnych narażonych na naprężenia termiczne

- Korek przelewowy ze stali nierdzewnej, dostarczany seryjnie, do zarządzania wylewaniem resztek

- Płyta niespawana w celu przyspieszenia interwencji konserwacyjnych i ewentualnej wymiany u użytkowników

- Nowa wersja z identyczną powierzchnią użytkową gotowania i zmniejszonej mocy energetycznej. Wzrost wydajności na cm2 co pozwala na zmniejszenie zużycia do 15% w porównaniu do wersji tradycyjnych

- Palnik rurowy na płomieniu zautomatyzowany z dużą równomiernością rozprowadzania ciepła.

- W wersjach z termostatem możliwa jest regulacja temperatury płyty od 90 do 280°C, w celu optymalizacji zużycia i dostosowania do najbardziej delikatnego gotowania.

- Termostat

- M80

- na podstawie otwartej

 

Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Olis
Wyzwolenia 21A
43-438 Brenna
Poland

791 002 100
firma@poziom21.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: