WhatsApp

Płyta Grillowa Gazowa 32x48 Gładka Bartscher

Numer katalogowy: A3700331
Dostępność: W sprzedaży
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
0.00 zł Brutto
  • Kurier przedpłata 0.00 zł Brutto
  • Orlen Paczka 18.00 zł Brutto
  • Kurier express przedpłata 35.00 zł Brutto
2 234.15 zł Netto
2 748.00 zł Brutto
2 167.12 zł Netto 2 665.56 zł Brutto cena z kodem: JESTTANIEJ3
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139

Informacje o produkcie:
  • Szerokość powierzchni do smażenia: 320 mm
  • Ilość stref grzewczych: 1
  • Wersja powierzchni do smażenia: Gładkie
  • Rodzaj zapłonu: Zapłon Piezo
  • Seria: GDP
  • Zakres temperatury od: 50 °C
  • właściwości: pojemnik na tłuszcz ,osłona przeciwbryzgowa przyspawana na stałe
  • Rodzaj gazu: Gaz ziemny H ,Dysze propanowe dołączone do zestawu
  • Moc przyłączeniowa: 4 kW
  • Materiał powierzchni do smażenia: Stal
  • Termostat bezpieczeństwa: Nie
  • W zestawie: 1 skrobak do czyszczenia
  • Tryb pracy: Gaz
  • Typ: Urządzenie nastolne
  • Materiał: CNS 18/10
  • Głębokość powierzchni do smażenia: 480 mm
  • Zakres temperatury do: 270 °C
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 325.0 x gł. 580.0 x wys. 310.0 mm
  • Waga: 24,00 kg
Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części

Parametry:
Wysokość.:
310.0
Szerokość.:
325.0
Głębokość.:
580.0
Materiał:
CNS 18/10
Ważna wskazówka:
-
W zestawie:
1 skrobak do czyszczenia
Właściwości:
pojemnik na tłuszcz ,osłona przeciwbryzgowa przyspawana na stałe
Moc przyłączeniowa:
4 kW
Zakres temperatury od:
50 °C
Zakres temperatury do:
270 °C
Seria:
GDP
Rodzaj gazu:
Gaz ziemny H ,Dysze propanowe dołączone do zestawu
Rodzaj zapłonu:
Zapłon Piezo
Wersja powierzchni do smażenia:
Gładkie
Typ:
Urządzenie nastolne
Tryb pracy:
Gaz
Termostat bezpieczeństwa:
Nie
Ilość stref grzewczych:
1
Szerokość powierzchni do smażenia:
320 mm
Materiał powierzchni do smażenia:
Stal
Głębokość powierzchni do smażenia:
480 mm

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: