WhatsApp

Płyta Grillowa Elektryczna Nierdzewna 1/3ryflowana 2/3gładka M80 15 kW D74/10sftea1/3r Diamante70 Olis Olis

Numer katalogowy: 16120083

Płyta grillowa elektryczna, nierdzewna, 1/3ryflowana, 2/3gładka, M80, 15 kW, D74/10SFTEA1/3R, Diamante70, Olis

Dostępność: W sprzedaży
29736.00
29736.00
29141.28 29141.28 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 21 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 29.99

Dane techniczne:

Wymiary (S/G/W): 800x730x860mm

Moc: 10,8 kW

Zasilanie: 380-415V 3N

Stopień ochrony przed wodą: IPX5

Waga: 91 kg

PARAMETRY I WYPOSAŻENIE STANDARDOWE:

Płyta grzewcza o grubości 15 mm całkowicie niezależna od płyty.

Duży kanał zalewowy na obwodzie płyty grzewczej do zbierania pozostałości po gotowaniu, nachylony do przodu w celu odprowadzania płynów do dużej szuflady.

Duża szuflada na tłuszcz.

Jednolita temperatura gotowania na całej powierzchni płyty. Optymalizacja ciepła w obszarze gotowania i zwiększenie komfortu operatora w kuchni.

Płyta nie jest przyspawana do dna maszyny, dzięki czemu zoptymalizowano punkty konstrukcyjne narażone na naprężenia termiczne.

Korek przelewowy ze stali nierdzewnej, dostarczany jako akcesorium, do zarządzania zalewaniem kanałów

Niespawana płyta umożliwiająca szybką konserwację i wymianę w punkcie serwisowym

Zwiększona wydajność na cm2 pozwala zmniejszyć zużycie energii nawet o 15% w porównaniu z wersjami konwencjonalnymi. 

Zalewana rynienka do zbierania pozostałości po gotowaniu na obwodzie płyty ułatwia czyszczenie i lepiej zatrzymuje wilgoć w gotowanych potrawach.

Temperatura kontrolowana przez termostat.

Pojemna szuflada na tłuszcz o pojemności całego kanału obwodowego

Rowkowana konstrukcja płyty zapewnia czystość aż do samego końca płyty

Cięcie termiczne ułatwiające pracę użytkownikowi i sąsiadującym maszynom.

Zestaw dozownika wody dostępny jako wyposażenie dodatkowe

Możliwość wymiany płyty na inny rodzaj, bez konieczności wymiany całego urządzenia

Obudowa i nogi wykonane ze stali nierdzewnej AISI304

Oprócz najszerszego wyboru rozwiązań i blatów o grubości 2 mm i głębokości 70 cm, seria ta ma całą moc, solidność i funkcjonalność potrzebną do wydajnej pracy.

Zewnętrzne powłoki i nóżki ze stali nierdzewnej Scotch Brite.

Wysokość blatu roboczego regulowana w zakresie od 840 do 900 mm.

Szeroka gama akcesoriów

 

Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Olis
Wyzwolenia 21A
43-438 Brenna
Poland

791 002 100
firma@poziom21.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: