WhatsApp

Pistolet wędzarniczy - 3 prędkości podawania dymu HENDI

Numer katalogowy: 199640
Dostępność: W sprzedaży
510.00
510.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Paczkomat InPost 15
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35
    • Wędzenie to bardzo dobry sposób nadania wyjątkowego aromatu potrawom z mięsa, ryb i warzyw
    • Z użyciem dymu można również serwować potrawy w niebanalny sposób wywołując efekt WOW
    • Zimny ??dym jest łagodny dla delikatnych owoców i warzyw, nie wpływa na zmianę ich tekstury i temperatury
    • Aluminiowa komora wentylatora działa jak radiator, schładza dym
    • Obsługa jednym przyciskiem
    • 3 prędkości podawania dymu
    • Wentylator można także odwrócić, aby zasysać powietrze
    • Zrębki zapachowe nie wymagają wcześniejszego namoczenia przed paleniem
    • Do palenia można zastosować również herbatę lub przyprawy
    • Komora wędzarnicza ze zintegrowanym filtrem siatkowym, wyjmowana, co ułatwia czyszczenie
    • Elastyczny wąż silikonowy (długości 50 cm) do łatwego wdmuchiwania dymu do zamykanych toreb i pojemników
    • Lekki, z wygodną rączką ułatwiającą obsługę jedną ręką
    • Zasilany akumulatorem litowym o pojemności 1000 mAh
    • Dostarczany w zestawie z zapasowymi filtrami siatkowymi, pęsetą i kablem USB do ładowania
    • Zestaw nie obejmuje zrębków zapachowych ani ziół do palenia
Parametry:
Długość (mm):
215
Szerokość (mm):
70
Wysokość (mm):
160
Panel sterowania:
Analogowy
ProductMaterials:
ABS (Akrylonitryl-butadien-styren);Aluminium
ProductSummary:
Pistolet wędzarniczy - 3 prędkości podawania dymu firmy Hendi to precyzyjnie wykonane urządzenie umożliwiające wzbogacenie potraw o niepowtarzalny aromat.
ProductBatteryIncluded:
True
Ilość w opakow.::
1

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: