WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139
W Wigilię infolinia czynna w godzinach 8-12.

Piec tunelowy gazowy SEG1600 | RQ

Numer katalogowy: GP-SEG1600
Dostępność: W sprzedaży
47125.00
47125.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Opis:

  • urządzenie idealne do wypieku pizzy, chleba, wyrobów cukierniczych i garmażeryjnych
  • krótki czas pieczenia
  • proste odbieranie produktów z taśmociągu wykonanego z siatki
  • duże okienko umożliwia ciągłą kontrole pieczenia
  • prosta obsługa dzięki możliwości programowania
  • równomierne rozprowadzanie ciepła w całej komorze
  • w pełni nierdzewny korpus
  • mikroprocesorowy panel kontrolny
  • możliwość pracy w niskiej temperaturze otoczenia
  • dopasowany do przenośnika
  • komora piekarnika wykonana ze stali
  • korpus wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • niskie zużycie gazu
  • dotykowy wyświetlacz LCD ułatwiający obsługę
  • temperatura pracy od 150 do 300°C 
  • umożliwia oszczędność czasu dzięki szybkiej i wydajnej pracy
  • podstawa jezdna
  • długość cyklu pieczenia od 1 do 30 minut

 

Parametry techniczne:

  • wymiary zewnętrzne [mm]: 1120x1710x1070
  • wymiary komory pieczenia [mm]: 566x710x80
  • wysokość podstawy [mm]: 620
  • zużycie gazu [m³/h]: 0,65
  • moc [kW]: 13
  • zasilanie [V]: gaz/230
  • szerokość taśmy [mm]: 535
  • waga [kg]: 185
  • wydajność ⌀30 [szt/h]: 57

 

 

Dlaczego warto wybrać piec tunelowy SEG1600?:

  • piece zasilane gazem są nawet o 50% bardziej oszczędne od pieców elektrycznych
  • sterowanie za pomocą panelu dotykowego z możliwością zapisu różnych parametrów pieczenia
  • duża powtarzalność wypieku
  • piec przeznaczony do dużych pizzerii oraz cukierni
  • ogrzewanie pieczonych produktów poprzez równomierny nadmuch gorącego powietrza
Parametry:

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: