WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139
W Wigilię infolinia czynna w godzinach 8-12.

Piec do pizzy gazowy 1-poziomowy 4x30 cm | GASR4

Numer katalogowy: GP-GASR4
Dostępność: W sprzedaży
22793.00
22793.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: na zamówienie
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Piec do pizzy gazowy 1-poziomowy 4x30 cm | GASR4

  • innowacyjny system sterowania palników gazowych, dający możliwość ustawienia mocy grzania w dolnej oraz górnej części komory
  • izolacja z wełny mineralnej
  • front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny
  • wewnętrzne oświetlenie komory
  • specjalnie zaprojektowane wejście komory z zaokrąglonymi brzegami zapobiega nadmiernej utracie ciepła podczas otwierania drzwi pieca
  • możliwość regulacji mocy grzewczej w górnej i dolnej części komory
  • elektroniczny wyświetlacz temperatury
  • przewody doprowadzające gaz wyposażone w zawory bezpieczeństwa
  • wentylowane płyty szamotowe o grubości 25mm
  • możliwość spiętrowania maksymalnie 2 urządzeń
  • elektroniczne ustawianie temperatury - automatyczne włączenie/wyłączenie palników
  • konieczne dodatkowe podłączenie do sieci elektrycznej na 230V (sterowanie oraz oświetlenie)
  • o około 30% niższe koszty eksploatacji w porównaniu ze standardowymi elektrycznymi piecami do pizzy
  • o 35% bardziej wydajne niż standardowe piece elektroniczne do pizzy
  • piece dostępne w dwóch wersjach zasilania: z dyszami na gaz ziemny lub LPG (przy zamówieniu należy określić rodzaj gazu)
  • możliwość dokupienia podstawy

Parametry techniczne:

  • ilość komór: 1
  • wymiary pizzy: 4x 30 cm
  • wymiary wewnętrzne: 620x620x150 mm
  • wymiary zewnętrzne: 1000x1062x560 mm
  • ilość palników: 4
  • moc: 16,1 kW
  • temperatura: 0-450°C
  • waga: 96 kg
  • ilość blach 60x40cm: 1
Parametry:

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: