WhatsApp
Szybki kontakt z Biurem Obsługi 733 130 139

Piec Piekarniczy Z Nawilżaniem Evolution Next 4x600x400 Elektryczny 230v Ekf464n

Numer katalogowy: EKF464N
Dostępność: W sprzedaży
6047.65
6047.65
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny

Piec Piekarniczy Z Nawilżaniem Evolution Next 4x600x400 Elektryczny 230V Ekf464n

Obudowa i komora pieczenia wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304.
Solidne prowadnice w kształcie litery „L".
Drzwi przeszklone, 2-warstwowe, wentylowane grawitacyjnie, otwierane od góry.
Nawilżanie pośrednie, manualne, kontrolowane za pomocą przycisku, bez natrysku na grzałki (pojemnik za deflektorem).
Chłodzenie elementów sterujących.
Oświetlenie LED.
2 wentylatory bez autorewersu.
Zabezpieczenie przed przegrzaniem.
Pojemność komory: 4 blachy o wymiarach 600x400 mm (nie są dołączone do zestawu).
Współczynnik szczelności IPX 3.
Zakres temperatury: od 100°C do 260°C.
Odległość między prowadnicami: 73 mm.

Parametry:
Długość (mm):
783
Ilość wentylatorów:
2
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
755
Wysokość (mm):
634
Ilość w opakowaniu (2):
1
Moc wejściowa (W):
3400
Typ opakowania:
Pudło
Panel sterowania:
Analogowy
Jednostka pojemności:
Tace
Waga itemu netto (kg):
50.4
Maksymalna pojemność:
4
Sonda:
False
Odległość pomiędzy tacami (mm):
73
ProductMaterials:
Stal nierdzewna 18/0
ProductSummary:
Piec piekarniczy, konwekcyjny z nawilżaniem Evolution Next 4x 600x400, elektryczny, sterowany elektromechanicznie, jednofazowy firmy Tecnoeka to najwyższej jakości urządzenie - nowoczesne, wydajne i niezawodne - idealne do praktycznie wszystkich zastosowań w ramach gotowania i pieczenia. Zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła dzięki wentylatorom, a także oferuje pieczenie z zastosowaniem pary.
ProductTempRangeTo:
260
Kran spustowy:
False
ProductSerie:
Evolution
ProductSupportedStandards:
USB
ProductWaterconnection:
False
ProductMaterialOfInterior:
Stal nierdzewna 18/0

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: