WhatsApp

Piec Konwekcyjny Z Nawilżaniem Tecnoeka Evolution Next 4x429x345 230V/3150W

Numer katalogowy: EKF423NTUD
Dostępność: W sprzedaży
6177.00
6177.00
5744.61 5744.61 cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Obudowa i komora pieczenia wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304.
Solidne prowadnice w kształcie litery „L".
Drzwi przeszklone, 2-warstwowe, wentylowane grawitacyjnie, otwierane od góry.
Chłodzenie elementów sterujących.
Nawilżanie bezpośrednie, regulowane elektronicznie.
Dotykowy panel sterowania z kolorowymi ikonami.
1 wentylator z autorewersem, o dwóch prędkościach (główna i zredukowana).
Oświetlenie LED.
Wyposażony w port USB - do pobierania danych HACCP.
Programowalny: 99 programów, w każdym 4 kroki.
Funkcja nagrzewania wstępnego do 180°C.
Zabezpieczenie przed przegrzaniem.
Współczynnik szczelności IPX 3.
Pojemność komory: 4 blachy o wymiarach 429x345x(H)9 mm (dołączone w zestawie, aluminiowe).
Zakres temperatury: od 30°C do 260°C.
Opcjonalnie: połączenie wi-fi do aktualizacji oprogramowania.
Odległość między prowadnicami: 74 mm.

Parametry:
Długość (mm):
590
Ilość wentylatorów:
1
Programowalny:
True
Szerokość (mm):
709
Wysokość (mm):
589
Moc wejściowa (W):
3150
Panel sterowania:
Cyfrowy
Jednostka pojemności:
Tace
Waga itemu netto (kg):
38
Maksymalna pojemność:
4
Sonda:
True
Odległość pomiędzy tacami (mm):
74
ProductMaterials:
18/10 Stainless steel
ProductSummary:
The Tecnoeka Convection oven with humidity Evolution Next 4x 429x345 mm, electric, with touchscreen control panel is a top quality appliance - modern, efficient and reliable, perfect for virtually all cooking and baking applications. It ensures even heat distribution thanks to a fan, and also offers baking with humidity - with water spraying directly on the fan. (2)
ProductTempRangeTo:
260
Kran spustowy:
False
ProductSerie:
Evolution
ProductSupportedStandards:
USB
ProductWaterconnection:
True
ProductMaterialOfInterior:
18/10 Stainless steel
Ilość w opakow.::
1

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: