WhatsApp

Piec Do Pizzy Mini 1x Pizza 35 cm Bartscher 203530

Numer katalogowy: 203530
Dostępność: W sprzedaży
3236.00
3236.00
3138.92 3138.92 cena z kodem: JESTTANIEJ3
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 35

Piec do pizzy Mini 1x pizza 35 cm Bartscher 203530

Jeśli marzysz o pysznej pizzy, ale nie masz dużo miejsca w swojej kuchni, to piec do pizzy Mini Bartscher 203530 jest dla Ciebie! Ten kompaktowy piec został zaprojektowany specjalnie dla miłośników pizzy, którzy cenią sobie wygodę i oszczędność miejsca. Z jedną komorą i wizjerem, możesz łatwo przygotować jedną pizzę o średnicy 35 cm, a tryb timer zapewnia idealne wypieczenie bez potrzeby ciągłego pilnowania. Piec Mini posiada grzałki górne i dolne z osobną regulacją, co pozwala na dostosowanie temperatury do Twoich wymagań, a zakres temperatur do 400 °C umożliwia szybkie i równomierne pieczenie. Spód kamienia odporny na wysoką temperaturę zapewnia idealną kruchą i chrupiącą pizzę, jak z najlepszej pizzerii. Ten piec jest gotowy do podłączenia, a jego elegancki i nowoczesny design sprawi, że będzie ozdobą Twojej kuchni czy przyczepie gastronomicznej. Wykorzystaj swoje kulinarne umiejętności i ciesz się smakiem wspaniałej, świeżo upieczonej pizzy.

Parametry:
Wysokość.:
270.0
Szerokość.:
575.0
Kolor.:
srebrny
Wskaźnik temperatury:
Analogowo
Napięcie:
230 V
Głębokość.:
525.0
Materiał:
Stal szlachetna
Ważna wskazówka:
-
Właściwości:
-
Ilość komór:
1
Częstotliwość:
50Hz
Moc przyłączeniowa:
2 kW
Zakres temperatury od:
50 °C
Zakres temperatury do:
400 °C
Wysokość wewnątrz:
90 mm
Przyłącze urządzenia:
Gotowe do podłączenia
Głębokość wewnątrz:
370 mm
Szerokość wewnątrz:
410 mm
Oświetlenie wewnętrzne:
Tak
Timer:
Tak
Materiał komory:
Spód z odpornego na wysoką temperaturę kamienia
Wziernik:
Tak
Seria pieców do pizzy:
-
Funkcje piekarnika:
Grzałka górna / dolna
Wsad:
1 pizza Ø 35 cm
Grzałka górna / dolna z osobną regulacją:
Tak

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: