WhatsApp

Piec Do Pizzy 18x33 cm 105x105 Bartscher

Numer katalogowy: 2002170
Dostępność: W sprzedaży
18981.00
18981.00
18601.38 18601.38 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 29.99

Informacje o produkcie:
  • Napięcie: 400 V
  • Wziernik: Tak
  • Timer: Nie
  • Moc przyłączeniowa: 24 kW
  • Szerokość wewnątrz: 1050 mm
  • Głębokość wewnątrz: 1050 mm
  • Zakres temperatury do: 450 °C
  • Wskaźnik temperatury: Analogowo
  • Częstotliwość: 50 Hz
  • Izolacja: Izolacja wewnętrzna z wełny mineralnej
  • Materiał komory: Spód z odpornego na wysoką temperaturę kamienia
  • Zakres temperatury od: 50 °C
  • Wysokość wewnątrz: 150 mm
  • Oświetlenie wewnętrzne: Tak
  • Seria pieców do pizzy: ET
  • Funkcje piekarnika: Grzałka górna / dolna
  • Przyłącze urządzenia: 3 NAC
  • Materiał: CNS 18/10 ,Ocynkowane ,Blacha stalowa ,Lakierowana
  • Ilość komór: 2
  • Wsad: 18 pizz Ø 33 cm (2 x 9 pizz)
  • Grzałka górna / dolna z osobną regulacją: Tak
  • Kolor: Srebrny
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 1310.0 x gł. 1270.0 x wys. 760.0 mm
  • Waga: 247,00 kg
Do pobrania:
Karta danych
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
760.0
Szerokość.:
1310.0
Kolor.:
srebrny
Wskaźnik temperatury:
Analogowo
Napięcie:
400 V
Głębokość.:
1270.0
Materiał:
CNS 18/10 ,Ocynkowane ,Blacha stalowa ,Lakierowana
Ważna wskazówka:
-
Ilość komór:
2
Częstotliwość:
50Hz
Moc przyłączeniowa:
24 kW
Zakres temperatury od:
50 °C
Zakres temperatury do:
450 °C
Wysokość wewnątrz:
150 mm
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Głębokość wewnątrz:
1050 mm
Szerokość wewnątrz:
1050 mm
Oświetlenie wewnętrzne:
Tak
Izolacja:
Izolacja wewnętrzna z wełny mineralnej
Timer:
Nie
Materiał komory:
Spód z odpornego na wysoką temperaturę kamienia
Wziernik:
Tak
Seria pieców do pizzy:
ET
Funkcje piekarnika:
Grzałka górna / dolna
Wsad:
18 pizz Ø 33 cm (2 x 9 pizz)
Grzałka górna / dolna z osobną regulacją:
Tak

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: