WhatsApp

Patelnia Uniwersalna 12l 40x70 cm Bartscher

Numer katalogowy: 286710
Dostępność: W sprzedaży
17083.00
17083.00
16741.34 16741.34 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 29.99

Informacje o produkcie:
  • Właściwości: Zaokrąglona wanna
  • Przyłącze urządzenia: 3 NAC
  • Seria: 700
  • Szerokość misy: 300 mm
  • Rodzaj podstawy: Otwarte
  • Szerokość podstawy: 350 mm
  • Napięcie: 400 V
  • Pojemność: 12 l
  • Wysokość misy: 110 mm
  • Lampka kontrolna: Wł./wył.
  • Materiał: CNS 18/10
  • Częstotliwość: 50 Hz
  • Wysokość podstawy: 150 mm
  • Regulacja wysokości od: 850 mm
  • Ilość stref grzewczych: 1
  • Regulacja wysokości do: 900 mm
  • Regulowana wysokość nóżek: Tak
  • Pojemnik na tłuszcz: Tak
  • Typ: Urządzenie stojące
  • Materiał misy: CNS 18/10
  • W zestawie: 1 zatyczka zamykająca ,1 taca 1/1 GN, głębokość 100 mm
  • Moc przyłączeniowa: 5 kW
  • Głębokość podstawy: 610 mm
  • Grubość deski: 5 mm
  • Głębokość misy: 505 mm
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 400.0 x gł. 700.0 x wys. 850.0 mm
  • Waga: 52,00 kg
Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
850.0
Szerokość.:
400.0
Napięcie:
400 V
Głębokość.:
700.0
Materiał:
CNS 18/10
Pojemność:
12 l
Ważna wskazówka:
-
W zestawie:
1 zatyczka zamykająca ,1 taca 1/1 GN, głębokość 100 mm
Właściwości:
Zaokrąglona wanna
Częstotliwość:
50Hz
Lampka kontrolna:
Wł./wył.
Moc przyłączeniowa:
5 kW
Seria:
700
Grubość deski:
5 mm
Typ:
Urządzenie stojące
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Rodzaj podstawy:
Otwarte
Regulowana wysokość nóżek:
Tak
Regulacja wysokości do:
900 mm
Regulacja wysokości od:
850 mm
Pojemnik na tłuszcz:
Tak
Szerokość podstawy:
350 mm
Wysokość podstawy:
150 mm
Głębokość podstawy:
610 mm
Ilość stref grzewczych:
1
Materiał misy:
CNS 18/10
Szerokość misy:
300 mm
Wysokość misy:
110 mm
Głębokość misy:
505 mm

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: