WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139

Opiekacz gastronomiczny komora 650x350 mm SEF 650 | Fiamma

Numer katalogowy: SEF 650
Dostępność: W sprzedaży
2512.00
2512.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 14 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier express przedpłata 35

Historia firmy Fiamma sięga 1980 roku, kiedy to jeden z założycieli firmy, wpadł na pomysł produkcji portugalskich ekspresów do kawy. Urządzenia do espresso firmy Fiamma odniosły natychmiastowy sukces. Od małych sklepów z kawą po ekskluzywne kawiarnie, od palarni kawy po sieci hotelowe. Rynek zdawał się czekać na ekspresy do kawy Fiammy. Od produkcji najwyższej jakości ekspresów do kawy, pozostał niewielki krok do produkcji wyposażenia do małej gastronomii, pozwalającego uzupełnić ofertę. Pod wpływem lokalnych tradycji kulinarnych, produkcja urządzeń Fiamma dla małej gastronomii rozpoczęła się od kontakt grilli i opiekaczy, idealnych do przygotowywania "torradas", czyli tostów z masłem, które towarzyszą porannej kawie w Portugalii. Kluczem do sukcesu Fiammy jest jakość. Od pierwszych dni produkcji, założyciele firmy przykładali ogromną wagę do jakości swoich wyrobów. Obecnie Fiamma jest dostępna w ponad 60 krajach na 5 kontynentach.


CECHY PRODUKTU:

  • urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej
  • krótki czas rozgrzewania promienników kwarcowych podczerwieni 
  • salamander jest gotowy do pracy w kilkadziesiąt sekund po włączeniu
  • nie wymaga wstępnego przegrzania do temperatury roboczej i w przypadku braku klientów może być wyłączony
  • 2 elementy grzewcze umieszczone na górze komory
  • regulowany wyłącznik czasowy
  • wyjmowany ruszt z demontowalnymi uchwytami
  • wymiary zewnętrzne: (mm): 800x400x455 (h)
  • wymiary komory (mm): 650x350x215 (h)
  • zasilanie: 230 V
  • moc: 1,3 kW + 1,7 kW
  • waga: 17,5 kg
Parametry:
Zasilanie.:
prąd

Dane producenta

Fiamma
3-go Maja 8
05-080 Izabelin k/Warszawy
Poland

22 752 25 18
eurogast@eurogast.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: