WhatsApp

Obieraczka do ziemniaków, wsad 5 kg, 230V | Hendi 226834

Numer katalogowy: 226834
Dostępność: W sprzedaży
7429.00
7429.00
6908.97 6908.97 cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Obieraczka do ziemniaków, wsad 5 kg, 230V Hendi 226834

Opisany produkt to obieraczka do ziemniaków wykonana w całości ze stali nierdzewnej. Wyposażona jest w przezroczystą pokrywę, która umożliwia kontrolowanie procesu obierania. Dodatkowo, cyfrowy timer pozwala na łatwe ustawienie czasu trwania procesu obierania. Separator jest ustawiony bezpośrednio pod urządzeniem, co ułatwia zbieranie obierków. Tarcza trąca skutecznie obiera skórki ziemniaków, a ściany obieraczki są wyłożone demontowalną okładziną ścierną, która ułatwia czyszczenie urządzenia. Obieraczka jest wyposażona w wyłącznik bezpieczeństwa, który zapobiega nieprawidłowemu użytkowaniu urządzenia. Produkt został skonstruowany zgodnie z wymogami CE, co zapewnia jego bezpieczeństwo i jakość. Obieraczka osiąga wydajność 75 kg/h i waży 35 kg. Jest to idealne rozwiązanie dla firm zajmujących się przetwórstwem ziemniaków oraz dla restauracji i kuchni przemysłowych, które potrzebują szybkiego i skutecznego narzędzia do obierania ziemniaków.

image

Specyfikacja obieraczki Hendi

  • Wykonana w całości ze stali nierdzewnej
  • Przezroczysta pokrywa
  • Cyfrowy timer
  • Separator ustawiony bezpośrednio pod urządzeniem
  • Tarcza trąca
  • Ściany wyłożone demontowalną okładziną ścierną
  • Wyłącznik bezpieczeństwa
  • Wsad 5 kg
  • Wydajność 75 kg/h
  • Waga 35 kg
  • Skonstruowana zgodnie z wymogami EC oraz CE
  • Dodatkowy element ścierny na ścianki
  • Wymiary (mm): 530x520x700 (h)
  • Moc: 370 W
  • Zasilanie: 230 V
Parametry:
Długość (mm):
530
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
520
Wysokość (mm):
700
Moc wejściowa (W):
370
Cecha:
wsad 5 kg
ProductMaterials:
Stainless steel
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: