WhatsApp

Nadziewarka Do Kiełbasy 10l Hendi 282151 - Szpryca Do Domowych Wędlin

Numer katalogowy: 282151
Dostępność: W sprzedaży
994.00
994.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Nadziewarka do kiełbasy 10L pionowa Hendi 282151

Profesjonalna nadziewarka do kiełbas marki Hendi to pionowe urządzenie o pojemności 10l. Doskonała do przyrządzania własnych wyrobów. Bardzo wygodna w użytkowaniu. Wysokiej jakości sprzęt do przygotowywania wyrobów wędliniarskich, który jednocześnie jest prosty i wygodny w obsłudze. Produkty Hendi charakteryzują uniwersalnością. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w profesjonalnego, a także domowego.

Parametry nadziewarki do kiełbas Hendi 282151

  • Idealny do przyrządzania własnych wyrobów
  • Wykonany ze stali nierdzewnej
  • Wyposażony w układ dwóch prędkości napełniania, który jest łatwy i szybki w obsłudze
  • Siłownik oraz ruchomy trzpień można łatwo zdemontować w celu napełnienia i czyszczenia
  • W zestawie 4 lejki w różnych rozmiarach o średnicy: 16/22/32/38 mm
  • Wyposażony w łożysko oraz układ przekładni ze stali hartowanej, dzięki czemu jest odporny na ciśnienie
  • Wszystkie części mające bezpośrednią styczność z żywnością spełniają wymogi normy higieny żywności
  • Wymienna silikonowa uszczelka
  • Wymiary (mm): 370x320x(H)670
  • Pojemność: 10 l
  • Marka: Hendi
  • Kod: 282151
Parametry:
Długość (mm):
415
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
315
Wysokość (mm):
690
ProductMaterials:
18/8 Stainless steel
Objętość użytkowa (L):
10
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: