WhatsApp

Naboje do bitej śmietany Hendi Mosa Kayser iSi - 20 sztuk

Numer katalogowy: GP-000207
Dostępność: W sprzedaży
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
18.00 zł Brutto
  • Orlen Paczka 18.00 zł Brutto
  • Kurier przedpłata 20.00 zł Brutto
  • Kurier pobranie 24.99 zł Brutto
  • Kurier express przedpłata 35.00 zł Brutto
33.33 zł Netto
41.00 zł Brutto
szt.
Negocjuj cenę
Dodatkowy rabat 733 130 139

Oferta wyprzedażowa naboi do bitej śmietany N2O. Dokładnie przeczytaj opis.

Przedmiotem oferty są naboje N2O renomowanych marek, takich jak Hendi, Mosa, Kayser, iSi, Liss. Naboje pochodzą z bezpośrednich dostaw od producentów. Podczas pakowania na naszym magazynie wysyłkowym, niektóre opakowania kartonowe czasami się rozrywają i nie nadają się do wysyłki jako produkt pełnowartościowy. Same naboje w tej ofercie są przez nas przepakowane. Kupujesz w ofercie, w której opakowanie stanowi woreczek z MIXEM naboi. Może się zdarzyć, że naboje w paczce będą od tego samego lub od różnych producentów. Każdy nabój jest pełnowartościowy i ma minimum 2 lata przydatności do użycia. Nie ma możliwości sortowania naboi przed wysyłką. Kupujesz zestaw 20 sztuk w Super Cenie.

Zawartość:

  • otrzymasz 20 naboi N2O
  • opakowanie zastępcze - brak kolorowego kartonu
  • mix różnych marek
  • zawartość 7-8g gazu N2O w każdym naboju w zależności od marki i modelu
  • produkt z atestem
Parametry:
Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:
×