WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139

Naboje N2o Do Syfonu Do Bitej Śmietany 240 Sztuk Pasują Do Kayser Hendi Isi Mosa

Numer katalogowy: K2229_K
Dostępność: W sprzedaży
305.00
305.00
Filtr:
Naboje
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
15
  • Paczkomat InPost 15
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier przedpłata 20
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Naboje do śmietany 240 sztuk (karton) Kayser K2229:

  • Jeden nabój może spienić około 0,5l płynnej śmietanki lub podobnego produktu
  • Naboje są sprawdzane pod kątem wypełnienia odpowiednią zawartością gazu
  • Każdy nabój zawiera 7,5g N2O
  • Posiadają atest
  • Odpowiednie do większości syfonów do bitej śmietany dostępnych na rynku

Dbamy o Twoje zdrowie

Kupując w Gastroprofit naboje Kayser N2O, masz pewność, że produkt pochodzi z oficjalnej dystrybucji, a produkt spełnia najwyższe standardy i posiada atest dopuszczający go to kontaktu z żywnością. Naboje N2O Kayser 240 sztuk są wypełnione tzw. gazem rozweselającym, którego działanie jest krótkotrwałe. Naboje używane zgodnie z przeznaczeniem są całkowicie bezpieczne. Gaz zawarty w nabojach N2O konserwuje żywność, dzięki czemu możesz przechowywać bitą śmietanę w syfonie w lodówce nawet kilka dni.

 

image

Parametry naboi Kayser N2O:

  • Wysokość: 65 mm (±0,5mm)
  • Średnica: 18 mm (±0,2mm)
  • Średnica szyjki: 8,7 mm (±0,2mm)
  • Waga naboju: ~28 g
  • Zawartość gazu: 7.5 g (±0,25 g)
  • Ilość w kartonie: 6 sztuk x40 opakowań

Kayser naboje do bitej śmietany - historia marki:

Początki firmy Kayser sięgają roku 1952, w którym Herbert Kaiser założył w w Wiedniu firmę produkującą nowoczesne urządzenia gospodarstwa domowego. Od samego początku, firma kładła nacisk na innowacyjność i jakość swoich produktów, które z czasem zaczęły ewoluować w kierunku sektora gastronomicznego. Są to wartości, które nadal są kluczowe dla Kayser Berndorf GmbH.

Parametry:
Katalog:
Kayser
Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: