WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139

Mikser Spiralny Ze Stałą Głowicą i Dzieżą Prismafood 88 kg/h 32L 400V 1100W

Numer katalogowy: 1I054010
Dostępność: W sprzedaży
5121.00
5121.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Mikser Spiralny Ze Stałą Głowicą i Dzieżą Prismafood 88 kg/h 32L 400V/1100W

Do użytku profesjonalnego
Idealna dla pizzerii, piekarni, cukierni, pierogarni, pączkarni do wyrabiania ciężkich ciast
Masywna i wytrzymała obudowa wykonana ze stali lakierowanej na biało
Dzieża, osłona bezpieczeństwa, spirala wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304
Stała głowica i dzieża - prosta, sprawdzona konstrukcja urządzenia
Kratowana osłona bezpieczeństwa ułatwiająca dodawanie składników podczas pracy
Mikrowyłącznik zatrzymuje pracę urządzenia przy otwarciu osłony bezpieczeństwa
Napęd łańcuchowy zapewniający wydajną pracę
Gwarancja cichej pracy dzięki przekładni olejowej
Doskonała jednorodność oraz napowietrzenie ciasta
Nie nagrzewa ciasta podczas pracy
Wbudowany 30-minutowy timer
4 kółka, w tym 2 z hamulcami, zapewniające wygodny transport i łatwe użytkowanie w kuchni
Wymiary dzieży (mm): ⌀400x (H)260

Parametry:
Długość (mm):
435
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
750
Wysokość (mm):
810
Ilość w opakowaniu (2):
1
Moc wejściowa (W):
1100
Cecha:
88 ??/???
Panel sterowania:
Analogowy
Jednostka pojemności:
kg
Maksymalna pojemność:
25
ProductMaterials:
Stainless steel;18/10 Stainless steel
ProductSummary:
Prismafood spiral mixer with fixed head and bowl efficiently mixes heavy dough up to 88 kg/h. The spiral design ensures homogenous dough. It's perfect for, for example, pizzerias or bakeries.
Objętość użytkowa (L):
32
Zdolność produkcyjna:
88
Jednostka zdolności produkcyjnej:
Kilogramy na godzinę
Napędzane przez:
Chain drive
Ciężar zawartości w kg:
25

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: