WhatsApp

Maszynka do Mięsa Hendi Wilk 198 210864 Solidna Do Domu i Małej Gastronomii

Numer katalogowy: 210864
Dostępność: W sprzedaży
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
18.00 zł Brutto
  • Orlen Paczka 18.00 zł Brutto
  • Kurier przedpłata 20.00 zł Brutto
  • Kurier pobranie 24.99 zł Brutto
  • Kurier express przedpłata 35.00 zł Brutto
405.69 zł Netto
499.00 zł Brutto
377.29 zł Netto 464.07 zł Brutto cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Negocjuj cenę
Dodatkowy rabat 733 130 139

Maszynka do mięsa, wilk 198 + akcesoria Hendi 210864

Maszynka do mielenia mięsa przeznaczona do małej gastronomii i użytku domowego. Solidna konstrukcja w tym obudowa wykonana z aluminium. Odlewana metalowa taca załadowcza z tacką na zmielone mięso z tworzywa. Kołek dociskowy wykonany z tworzywa oraz aluminiowy ślimak. Nóż maszynki wykonany jest ze stali nierdzewnej, a sitka ze stali proszkowej.

W zestawie 210864 Hendi

W zestawie 2 sitka o średnicy 65,8 mm z otworami o średnicy 4 mm, o średnicy 7 mm oraz szarpak. Dodatkowo w zestawie znajdują się 3 końcówki z tworzywa do wyrobu kiełbas: o średnicy 12, średnicy 15 i średnicy 20 mm.

Specyfikacja maszynki Hendi 210864:

Włącznik/przełącznik zmiany kierunku obrotów. Chwilowa moc pełnego obciążenia 1800 W. Posiada funkcję rewers (zmiana kierunku obrotów). Maszynka nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Wymiary urządzenia (mm): 275x190x(H)347. Zasilanie 230 V, moc 400W. Waga 5,2 kg pozwala na łatwe przenoszenie maszynki.

Parametry maszynki do mielenia mięsa Hendi 210864

  • Moc: 400 W
  • Napięcie: 230 V
  • Szerokość: 190 mm
  • Wysokość: 347 mm
  • Długość: 275 mm

Hendi 210864 - jakie ma zalety?

  • Idealna maszynka do mielenia do domu i małej gastronomii. 
  • Wysokie oceny użytkowników.
  • Solidna maszynka do mielenia mięsa przeznaczona jako urządzenie pomocnicze w gastronomii lub jako wydajny sprzęt do użytku domowego. Duża moc oraz zestaw praktycznych akcesoriów, sprawiają, że prezentowany model jest jednym z najpopularniejszych w tej półce cenowej. 
Parametry:
Długość (mm):
275
Katalog:
Hendi
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
190
Wysokość (mm):
347
Moc wejściowa (W):
400
ProductMaterials:
Aluminium;PET (Polyethyleentereftalate);Stainless steel
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:
×