WhatsApp

Maszynka Elektryczna do Mięsa Wilk Hendi Profi Line 12 282199 - do 160 kg/h

Numer katalogowy: 282199
Dostępność: W sprzedaży
2625.00
2625.00
2441.25 2441.25 cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Wilk do mięsa 12 Profi Line 200 kg/h Hendi 282199

Wilk do mięsa to urządzenie niezbędne w każdej profesjonalnej kuchni. Prezentowany model jest dedykowany wszędzie tam, gdzie liczy się wytrzymałość sprzętu, bezawaryjność, wydajność oraz komfort pracy. Wilk do mięsa HENDI PROFI LINE 12 spełnia te wszystkie wymagania. Swoją popularność zawdzięcza solidnej i jednocześnie prostej konstrukcji, starannemu wykonaniu, a także dużej dostępności części zamiennych i akcesoriów. Maszynka do mięsa HENDI 12 jest szczególnie polecana do restauracji, kuchni hotelowych, sklepów mięsnych, zakładów przetwórczych, dla rolników oraz myśliwych. Obudowa wilka do mięsa wykonana jest ze stopu aluminium, natomiast korpus, lej i pojemnik na mięso są wykonane ze stali nierdzewnej. Dzięki kąpieli olejowej, przekładnia zębata urządzenia pracuje cicho i bezawaryjnie.

Maszynka Hendi 282199 - specyfikacja techniczna:

  • Moc: 750 W 
  • Zasilanie: 230 V
  • Średnica sitka: 70 mm 
  • Otwory sitka o średnicy 6 mm
  • Masa: 19 kg
  • Wymiary zewnętrzne (mm): 370x220x440 (h)
  • Wydajność: do 200 kg/h
  • Posiada atest
  • Marka: Hendi
  • Linia: Profi Line
  • Kod: 282199

Wilk do mięsa Hendi Profi Line 282199 - części i akcesoria

Przy wyborze wilka do mięsa, istotną sprawą jest dostępność akcesoriów i części zamiennych do urządzenia. Wilk 282199 z naszej oferty to pewny zakup - nie musisz obawiać się, że zabraknie części, a jeśli zdecydujesz, że potrzebne jest sitko w innym rozmiarze, ślimak do wilka Hendi, czy zużyje się Twój nóż - w każdej chwili możesz zakupić te części w naszym serwisie.

Parametry:
Długość (mm):
370
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
220
Wysokość (mm):
440
Moc wejściowa (W):
750
ProductMaterials:
Aluminium;PET (Polyethyleentereftalate);Stainless steel
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: