WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139

Maszyna do lodów włoskich 6L | SPM GTT 1 Touch

Numer katalogowy: GT 1 Touch
Dostępność: W sprzedaży
12134.00
12134.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 21 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

GT TOUCH - uniwersalny i wszechstronny automat do przygotowywania i serwowania tradycyjnych lodów włoskich, mroz ̇onych jogurtów, kawy mroz ̇onej, sorbetów i napojów typu „granita" (na bazie kruszonego lodu):

  • umożliwia przygotowanie i serwowanie do 5 produktów - w zależności od wybranego programu i w zależności od produktu bazowego,
  • sterowanie elektroniczne niezależnie dla każdego zbiornika, z dotykowym podświetlanym panelem kontrolnym,
  • opatentowany system I-TankTM- minimalizuje wpływ temperatury zewnętrznej, zwiększa zdolność chłodzenia i optymalizuje pracę urządzenia, a dodatkowo ogranicza skraplanie i ściekanie wody na zewnętrznych ścianach zbiornika,
  • idealny dla barów, restauracji, hoteli, kafeterii, firm cateringowych, na imprezach handlowo-promocyjnych oraz specjalistycznych lodziarni i sklepów specjalizujących się w przygotowywaniu produktów dla klientów z nietolerancją glutenu lub laktozy (zbiorniki nie
  • mają styczności z innymi składnikami, aby nie doszło do zanieczyszczeń podczas produkcji lodów lub innych produktów),
  • dostosowane do pracy z półproduktami przygotowywanymi na bazie wody lub mleka lub z gotowymi płynnymi mieszankami - czas przygotowywania mieszanki 40-60 min.,
  • obudowa ze stali nierdzewnej, wykończenie w kolorze białym lub czarnym,
  • zredukowane wymiary pozwalają ustawić urządzenie w każdym lokalu gastronomicznym
  • zbiorniki sterowane niezależnie o optymalnej pojemności zapewniają wysoką wydajność, a jednocześnie ograniczone straty.

Parametry:

  • Wymiary: 260x425x65 mm
  • Zbiornik / obudowa: przezroczysty / biały, czarny
  • Pojemność: 6L / 4 kg
  • Zasilanie: 230 V
  • Moc: 350 W

 

 

 

 

Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: