WhatsApp

Kuchnia Gazowa Z Piekarnikiem Gastronomiczna 6-Palnikowa + Gratis Hendi 225899

Numer katalogowy: 225899
Dostępność: W sprzedaży
8116.00
8116.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Kuchnia gazowa z piekarnikiem 6-palnikowa Hendi 225899

Wysokiej jakości profesjonalna kuchnia gazowa z piekarnikiem elektrycznym konwekcyjnym GN 1/1. Urządzenie może być z powodzeniem stosowane w gastronomii. Kuchenka Hendi ma mocne palniki: 3x 3,5 kW + 3x 6 kW. Jest odpowiednia do garnków o średnicy dna: 120-300 mm. Kuchnia Hendi 225899 posiada mocne, żeliwne ruszty, termoparę, a blat kuchni wykonano ze stali AISI 304 (obudowa ze stali AISI 430). Nóżki stalowe w urządzeniu są regulowane. Waga kuchenki gastronomicznej Hendi to 105 kg.

Piekarnik w kuchni Hendi 225899:

  • Konwekcyjny o wymiarze GN 1/1 (530x325 mm)
  • Moc elektrycznego piekarnika: 3 kW / 230 V
  • Komora ze stali nierdzewnej: 640x370x(H)350 mm
  • 4 pary prowadnic na GN 1/1
  • Odstęp między prowadnicami: 75 mm
  • Na wyposażeniu ruszt GN 1/1
  • Termostat

Najważniejsze parametry kuchni gazowej z piekarnikiem elektrycznym Hendi:

  • Zasilanie: gaz/230 V
  • Moc piekarnika: 3 kW
  • Moc gazowa: 28,5 kW
  • Wymiary (mm): 1200x700x(H)900
Parametry:
Długość (mm):
1200
Dostępność:
2-14 dni zależnie od stanów magazynowych
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
700
Wysokość (mm):
900
Moc wejściowa (W):
3000
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductSummary:
The HENDI Gas cooker 6 burner Kitchen Line with electric oven offers 6 burners combined with a large oven. The burners have 3x 3.5 kW and 3x 6.0 kW and are suitable for pans up to o 300 mm. The large oven offers space for 4 GN 1/1 trays or grids and comes with a grid included.
ProductTempRangeTo:
270
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: