WhatsApp

Kuchnia Gastronomiczna Gazowa Eco Z Piekarnikiem 6-Pal 25.5+6.5 kW Gaz Ziemny Stalgast 9714310

Numer katalogowy: 9714310
Dostępność: W sprzedaży
10433.00
10433.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 35
  • oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
  • przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
  • nowoczesny design
  • ergonomiczne pokrętła
  • panel przedni grawerowany laserowo
  • kontrolki pracy oraz zasilania
  • system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania
  • redukcja mocy palników do 1/3 (płomień oszczędnościowy do 33% maksymalnego zużycia gazu)
  • wyjmowana misa podpalnikowa z możliwością mycia w zmywarce
  • żeliwne ruszty
  • płomień pilotowy
  • zabezpieczenie przeciwwypływowe
  • konfiguracja palników: 3x3.5+3x5 kW
  • trzy poziomy prowadnic
  • piekarnik z termoobiegiem na blachy 600x400/GN 1/1
  • możliwość podłączenia na 230 V
  • Ruszt 600x400 w zestawie

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Katalog:
Stalgast
Wysokość - H.:
850mm
Głębokość - D:
700mm
Szerokość - W:
1200mm
Nazwa:
kuchnia gazowa ECO z piekarnikiem elektrycznym, 6-palnikowa, P 25.5+6.5 kW, U G20
Moc elektryczna:
6.5kW
Zasilanie.:
gaz/prąd
Częstotliwość:
50Hz
Typ:
A1
Linia:
700
Napięcie zasilania [V]:
400V
IP:
20
Masa:
130kg
Karta gwarancyjna:
tak
Model:
KG700-6.25,5.2.1.08.0/PET-2.6,5
Moc gazowa:
25.5kW
Zużycie gazu G20:
2,64m3/h
Zużycie gazu G27:
2,97m3/h
Zużycie gazu G30:
2,01kg/h
Zużycie gazu G31:
1,95kg/h
Przystosowane do gazu:
G20(2E;2H) 20mbar
Rok wydania certyfikatu gazowego/elektrycznego:
25
Zużycie gazu G25.3:
3,06m3/h
Numer jednoski certyfikującej:
1450
Obciążenie:
∑Qn
Nr certyfikatu gaz MTIC:
GAR1450CT0011
Urządzenie dostosowane do kraju:
PL, DE, FR, GB, ES, CZ, SK
Model - zawór "0":
KG700-6.25,5.1.1.08.0/PET-2.6,5
Model - zawór "2":
KG700-6.25,5.1.1.08.2/PET-2.6,5
Zużycie gazu G30(3+):
1,98kg/h
Zużycie gazu G31(50):
1,95kg/h

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Stalgast
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: