WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139
Wszystkie zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.

Kuchnia Gastronomiczna Gazowa Eco Z Piekarnikiem 6-Pal 25.5+6.5 kW Gaz Butlowy Stalgast 9714330

Numer katalogowy: 9714330
Dostępność: W sprzedaży
9422.00
9422.00
9327.78 9327.78 cena z kodem: STAL
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 21 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 35
  • oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
  • przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
  • nowoczesny design
  • ergonomiczne pokrętła
  • panel przedni grawerowany laserowo
  • kontrolki pracy oraz zasilania
  • system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania
  • redukcja mocy palników do 1/3 (płomień oszczędnościowy do 33% maksymalnego zużycia gazu)
  • wyjmowana misa podpalnikowa z możliwością mycia w zmywarce
  • żeliwne ruszty
  • płomień pilotowy
  • zabezpieczenie przeciwwypływowe
  • konfiguracja palników: 3x3.5+3x5 kW
  • trzy poziomy prowadnic
  • piekarnik z termoobiegiem na blachy 600x400/GN 1/1
  • możliwość podłączenia na 230 V
  • Ruszt 600x400 w zestawie

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Katalog:
Stalgast
Wysokość - H.:
850mm
Głębokość - D:
700mm
Szerokość - W:
1200mm
Nazwa:
kuchnia gazowa ECO z piekarnikiem elektrycznym, 6-palnikowa, P 25.5+6.5 kW, U G30
Moc elektryczna:
6.5kW
Zasilanie.:
gaz/prąd
Częstotliwość:
50Hz
Typ:
A1
Linia:
700
Napięcie zasilania [V]:
400V
IP:
21
Masa:
130kg
Karta gwarancyjna:
tak
Model:
KG-6.25,5.6.01/PET-2.6,5
Moc gazowa:
25.5kW
Zużycie gazu G20:
2,64m3/h
Zużycie gazu G27:
2,97m3/h
Zużycie gazu G30:
2,01kg/h
Zużycie gazu G31:
1,95kg/h
Przystosowane do gazu:
G30(3B/P) 37mbar
Rok wydania certyfikatu gazowego/elektrycznego:
23
Zużycie gazu G25.3:
3,06m3/h
Numer jednoski certyfikującej:
1450
Obciążenie:
∑Qn

Dane producenta

Stalgast
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: